Panathinaikos - Ajax op tv: hoe laat en op welke manier te kijken?

8 augustus 2024, 18:08
Foto: © Imago

Ajax wacht donderdagavond 8 augustus de ontmoeting met Panathinaikos in de derde voorronde van de Europa League. De ploeg van Francesco Farioli begint met een uitwedstrijd in het Olympisch Stadion Spyridon Louis, waarna volgende week de return in de Johan Cruijff ArenA op het programma staat. De wedstrijd wordt live uitgezonden door Ziggo Sport, maar hoe laat begint het? En: hoe kun je Panathinaikos – Ajax kijken als je geen Ziggo-klant bent?

Hoe laat begint Panathinaikos  – Ajax?

De heenwedstrijd begint om 20.00 uur in het Olympisch Stadion Spyridon Louis in Maroussi, een voorstad van Athene. De UEFA heeft de Slowaak Filip Glova aangesteld als scheidsrechter voor de heenwedstrijd. Hij wordt geassisteerd door Daniel Polacek en Peter Bednar. De vierde official is Lukás Dzivjak. Er is donderdagavond ook een VAR aanwezig, die uit Duitsland afkomstig is. De videoscheidsrechter is Sascha Stegemann, die geassisteerd wordt door zijn landgenoot Daniel Schlager.

Op welke zender is Panathinaikos – Ajax te zien?

Artikel gaat verder onder video

De wedstrijd tussen Panathinaikos en Ajax is te zien op Ziggo Sport. De kabelexploitant heeft met ingang van dit seizoen de uitzendrechten van alle drie de Europese toernooien, dus de Champions League, de Europa League én de Conference League, weten te verwerven. Wie een abonnement op Ziggo heeft, kan 'gewoon' afstemmen op kanaal 14 om de wedstrijd tussen Panathinaikos en Ajax te bekijken.

Hoe zit het met mensen die geen Ziggo-abonnement hebben?

Wie televisie kijkt via een andere aanbieder, zoals bijvoorbeeld KPN of Odido, kan gratis een account aanmaken op de website van Ziggo om de wedstrijd bijvoorbeeld via de Ziggo GO-app te kunnen zien. In dit artikel leggen we uitgebreid uit hoe het aanmaken van het account precies in zijn werk gaat en welke keuzes je daarbij hebt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

CG
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

De wedstrijd(en) van weleer, maar dat waren toen goede tijden !!!

Copa
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Dick van Dijk, met een voorzet van links, die de bal met het hoofd naar de goal verstuurde? Kpn is een vreemd verhaal. De app nergens te vinden op tv, ook niet te downloaden MAAR, je kan wel een extra abonnement nemen van €15 per maand dan krijg je heel veel sport te zien. Sport dat je niet wil zien behalve het voetbal. Rare zaak

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen