Farioli maakt opstelling van Ajax bekend voor cruciale return tegen FK Vojvodina

1 augustus 2024, 19:03
Foto: © Imago/realtimes

Francesco Farioli heeft de opstelling van Ajax voor de return tegen FK Vojvodina in de tweede voorronde van de Europa League bekendgemaakt. De Italiaanse oefenmeester kiest er ten opzichte van de heenwedstrijd voor om geen wijzigingen toe te passen, waardoor Steven Berghuis dus op de bank begint. Het duel tussen Ajax en FK Vojvodina begint om 20.00 uur in de TSC Arena in Backa Topola.

LEES OOK: Fans Vojvodina verzorgen heuse vuurwerkshow bij spelershotel Ajax

Net als in het heenduel kan Farioli ook vandaag niet beschikken over Steven Bergwijn en Brian Brobbey. Het tweetal was met Oranje actief op het Europees kampioenschap en had zodoende daarna nog vakantie. Inmiddels trainen beide aanvallers weer met de Amsterdammers mee, maar meereizen met de groep zat er nog niet in. De komende dagen zullen Bergwijn en Brobbey in Nederland een individueel programma afwerken.

Artikel gaat verder onder video

Aanwinst Bertrand Traoré begint net als Berghuis op de bank, maar Farioli kondigde aan dat de Burkinees wel speelminuten zou gaan maken in het duel met Vojvodina. Ook Branco van den Boomen, die vorige week matchwinner werd door de 1-0 tegen de touwen te koppen, zal genoegen moeten nemen met een plekje als reservespeler.

LEES OOK: ‘Grote gevolgen voor Ajax bij mislopen Europa League, kan een versterking of twee kosten’

Opstelling Ajax: Pasveer; Rensch, Sutalo, Baas, Hato; Henderson, Taylor, Fitz-Jim; Rasmussen, Akpom, Forbs.

Hoe laat begint FK Vojvodina - Ajax?

De aftrap van de terugwedstrijd wordt donderdagavond verricht om 20.00 uur. De UEFA heeft de Turkse Arda Kardesler aangesteld als scheidsrechter bij het voorrondeduel.

Op welke zender is FK Vojvodina - Ajax te zien?

De wedstrijd tussen Ajax en FK Vojvodina is te zien op Ziggo Sport. De kabelexploitant heeft met ingang van dit seizoen de uitzendrechten van alle drie de Europese toernooien, dus de Champions League, de Europa League én de Conference League, weten te verwerven. Wie een abonnement op Ziggo heeft, kan 'gewoon' afstemmen op kanaal 14 om de wedstrijd tussen Ajax en FK Vojvodina te bekijken.

Hoe zit het met mensen die geen Ziggo-abonnement hebben?

Wie televisie kijkt via een andere aanbieder, zoals bijvoorbeeld KPN of Odido, kan gratis een account aanmaken op de website van Ziggo om de wedstrijd bijvoorbeeld via de Ziggo GO-app te kunnen zien. In dit artikel leggen we uitgebreid uit hoe het aanmaken van het account precies in zijn werk gaat en welke keuzes je daarbij hebt. Omdat sommige mensen vorige week problemen kenden bij het registreren en inloggen, zond Ziggo de eerste wedstrijd tussen Ajax en Vojvodina gratis en live uit op YouTube. Of dat nu weer gaat gebeuren, is onduidelijk.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wout Weghorst heeft aan zeven woorden genoeg om Ajax te omschrijven

De door Ajax begeerde Wout Weghorst staat open voor een terugkeer in Nederland.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Vito
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Dat wordt 0-3 voor Ajax Amsterdam

dilima1966
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Nou volgens mij heeft Farioli nog niets geleerd van de vorige wedstrijd tegen FK Vojvodina haken over de sloot gewoon sterkste elftal gelijk opstellen deze wedstrijd is zo belangrijk voor verdere ronde Europa

Gusa
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

In zijn ogen zal dit op dit moment de sterkste elf zijn. Je kunt wel je 'grootste' spelers opstellen, maar dat heeft ook weinig zin als ze nog niet helemaal fit zijn, geen wedstrijdritme hebben of nauwelijks tactisch met de ploeg getraind hebben.

Brigges
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

In de eerste voorronde uitschakeling betekent de doodsteek voor Ajax. Ik heb geen enkel vertrouwen in dit elftal en al helemaal niet in Farioli. We wachten het af.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen