'Opnieuw zorgen om Timber: Arsenal-verdediger kampt met nieuwe blessure'

7 augustus 2024, 18:21   Bijgewerkt: 7 augustus 2024, 18:55
Foto: © Imago

Jurriën Timber kampt opnieuw met een blessure. Dat meldt Gary Jacob woensdagavond althans. Volgens de verslaggever van The Times staat de nieuwe kwetsuur van de Arsenal-verdediger los van zijn zware knieblessure die hij in het afgelopen seizoen opliep. Timber moest het treffen tussen Liverpool en Arsenal van vorige week al aan zich voorbij laten gaan en ontbreekt ook in de selectie voor de vriendschappelijke ontmoeting met Bayer Leverkusen.

Timber maakte vorig jaar de overstap van Ajax naar Arsenal. De Nederlander ging veelbelovend van start en werd na zijn optreden in de strijd om de Community Shield tegen Manchester City overladen met complimenten. Helaas voor Arsenal en Timber ging het in de eerste competitiewedstrijd al vreselijk mis. De voormalig Ajacied raakte vroeg in de tweede helft ernstig geblesseerd aan zijn knie. Die kwetsuur zou hem bijna het volledige seizoen uit de roulatie houden. Timber maakte in de laatste competitiewedstrijd zijn rentree binnen de lijnen.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Jurriën Timber spreekt zich openhartig en eerlijk uit over terugkeer naar Ajax

De Oranje-international, die vanwege zijn knieblessure niet met het Nederlands elftal deelnam aan het Europees Kampioenschap in Duitsland, kwam in de eerste wedstrijden van de huidige voorbereiding nog in actie, maar ontbreekt woensdagavond voor de tweede keer op rij. Timber behoort niet tot de selectie van Arsenal voor de oefenwedstrijd tegen Bayer Leverkusen, die woensdag om 19.00 uur Nederlandse tijd van start gaat. Volgens Jacob staat de nieuwe kwetsuur van Timber dus los van zijn blessure in het afgelopen seizoen. Jacob noemt Timber een ‘twijfelgeval’ voor het treffen met Olympique Lyonnais van komende zondag en verwacht dat Arsenal-coach Mikel Arteta na het duel met Bayer Leverkusen met een update komt.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Jordan Henderson woest op ploeggenoot: 'Hij ging echt tekeer'

Jordan Henderson uitte in de slotfase van de wedstrijd tussen FK Vojvodina en Ajax (1-3) zijn onvrede richting een ploeggenoot.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen