Nottingham Forest is onderweg naar Rotterdam en wil Giménez donderdag meenemen

28 augustus 2024, 12:26
Foto: © Imago/realtimes

Nottingham Forest doet er nog steeds alles aan om Santiago Giménez binnen te halen, zo meldt 1908.nl woensdagmiddag. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde medium is er een delegatie van de Engelse club onderweg naar Rotterdam. Het doel daarvan is om Giménez het laatste zetje richting de Premier League te geven.

De bedoeling is volgens 1908.nl dat een delegatie van Nottingham Forest woensdag met Giménez en zijn vader in gesprek gaat. De club uit de Premier League heeft goede hoop dat Giménez donderdag af kan reizen richting Engeland, maar van een totaalakkoord is nog geen sprake. De berichtgeving dat Giménez niet naar de Premier League wil verhuizen wordt volledig tegengesproken: "De Mexicaan wil zich meten in de Premier League en nu er qua het eerder geschetste salaris een schepje bovenop is gedaan door Nottingham, ziet een persoonlijk akkoord er al helemaal goed uit", valt er te lezen.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Rel om Santiago Giménez: 'Je zegt echt schandalige dingen, ik schaam me dat ik naast je zit'

Een akkoord leek door eerdere berichtgeving vanuit Mexico ver weg, aangezien Giménez onlangs een aanbieding van Nottingham Forest naast zich neer zou hebben gelegd. Volgens 1908.nl is de deal momenteel echter nog vol in leven. Het medium weet dat als Giménez in de laatste dagen van de transferperiode nog vertrekt bij Feyenoord, hij de volgende recordverkoop voor de Rotterdammers wordt.

Aboutaleb dwarsboomt KNVB bij ‘bijna onmogelijke’ opgave: ‘Dat zijn de enige mogelijkheden De Klassieker in te halen’

Bayer Leverkusen werd begin deze week ook gelinkt aan Giménez, maar de interesse van de regerend landskampioen van Duitsland is nog niet concreet.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Mario Been spreekt Johan Derksen volledig tegen en komt met compleet ander verhaal

Mario Been laat zijn licht schijnen over een potentiële uitgaande transfer bij Feyenoord. .

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

rob lunsingh
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

ook Feijenoord zelf is een belangrijke partij om overstap voor Gimenez verder te begunstigen, op welke toegestane wijze ook

kib*
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Vroeger had ik bewondering en respect voor The Nots, maar ik vind dit zielig worden om halfbakken spitsen als Gimenez of Brobby proberen binnen te halen. Volgens mij werkt Mislintat daar ook, dubbele baan. In de rest van devoetbalwereld loopt het over van Echte spitsen, toch niet een Gimenez of een Brobbey.

rob lunsingh
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

zie bericht over evt belangstelling van Liverpool voor Gimenez voor het geval Nunez naar Arsenal gaat

kib*
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ik durf nu al te stellen, corrigeer mij als het zover is, dat Gimenez veel te licht voor Liverpool is. Gimenez is traag, is niet balvast, hij kan wel scoren als hij één tegen één voor een keeper staat dat wel, hij heeft wel een goed schot. Je kunt hem toch niet net zo goed vinden als een: Watkins of een Dominic Solkane, Baley, Palmer, Diaz, Saka (weliswaar geen centrumspitsen, maar in de PL wordt veel van een spits verwacht) ? Een Brobbey is zelfs voor een FC Antwerp niet goed genoeg, maar Gimenez wordt een miskoop voor Liverpool.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

En wat zei ik 2 dagen geleden ze gaan terugkomen met een alles of niets bod. En dan gaat ie twijfelen.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Jurgen mensen als jij en ik weten hoe het werkt . Blijkbaar heel veel mensen niet. Ik hoorde dat er geen interresse was in onze spelers,zemoesten maar weg bij de 1e bieding . En te kloese was slecht bezig . Dezelfde mensen die al 2 jaar bij hun club denken bij een nieuwe naam dat ze geredt zijn . Wat blijkt nu ze komen terug ,ze bieden bijna de vraagprijs zoals wij en meerdere aangaven .

Sticks
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Ach gut ze moeten hem komen overtuigen met een hele delegatie en ophalen. Wat een soap.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Briesjuh Briesjuh Briesjuh weet je wat ik ga doen ik ga een feyenoord helm voor je fiets kopen en een feyenoord vlag kan je die achterop monteren ben je nou blij ??? Briesjuh sticks Hendricks

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen