Nottingham Forest geeft niet op: Giménez blijft hét toptarget voor Engelsen

27 augustus 2024, 15:11   Bijgewerkt: 27 augustus 2024, 15:27
Foto: © Imago/realtimes

Nottingham Forest is niet van plan om Santiago Giménez uit het hoofd te zetten. Fabrizio Romano meldt dat de Mexicaanse spits van Feyenoord het toptarget van de Engelsen is en blijft. Volgens de Italiaanse transferexpert wil de Premier League-club Giménez nog steeds inlijven, waardoor een deal vooralsnog in leven blijft.

De Mexicaanse journalist David Reyes bracht maandag nog naar buiten dat Giménez het aanbod van Nottingham Forest heeft afgeslagen, iets wat volgens 1908.nl niet klopt. "Gimenez heeft de optie altijd nog concreet op tafel liggen, maar wacht de ontwikkelingen op de transfermarkt rustig af", schrijft het doorgaans betrouwbare medium. Romano schrijft op X dat het geen eenvoudige deal zal worden, maar dat Nottingham Forest niet opgeeft.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Feyenoord komt met blessure-update: drietal hervat groepstraining, zomeraanwinst 'enkele weken' out

De Engelsen waren al bereid om een transfersom van liefst 33 miljoen euro plus nog twee miljoen aan bonussen neer te tellen voor de Mexicaanse spits, maar zagen die deal dus in rook opgaan. Het is niet duidelijk of Nottingham Forest nog dieper in de buidel zal moeten tasten. Wel hebben de Engelsen inmiddels concurrentie van de Duitse kampioen Bayer Leverkusen. De tijd dringt echter voor beide clubs, aangezien vrijdagavond om middernacht de transfermarkt sluit voor Engelse en Duitse clubs.

LEES OOK: 'Feyenoord heeft beet en huurt Juventus-verdediger, toekomstige transfersom bekend'

Mocht Giménez vertrekken dan gaat Feyenoord kijken of het nog de markt opgaat voor een vervanger. De Rotterdammers zouden volgens 19089 een spits op het oog hebben die jonger is dan 21 jaar. De Rotterdammers zijn vooralsnog echter niet concreet. Met Ayese Ueda en Julián Carranza heeft trainer Brian Priske bovendien nog twee spitsen tot zijn beschikking.

Brian Brobbey

Het Engelse Football Insider liet eerder vandaag dat het naar een spits zoekende Nottingham Forest na de afzegging van Giménez doorschakelde naar Brian Brobbey. Ook voor de 22-jarige Nederlander zou de Engelse club in ieder geval een flinke transfersom op tafel moeten leggen. De Oranje-international, die afgelopen zomer actief was met het Nederlands elftal op het EK, heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2027.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ian Maatsen moest om pijnlijke reden weg bij Feyenoord: 'Dit deed pijn, ik wilde stoppen'

Ian Maatsen wilde stoppen met voetbal toen Feyenoord besloot niet met hem verder te gaan.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Feyenoord speelt dit goed uit. Te Kloese weet wat hij doet en uiteindelijk zal Gimenez rond de 40 miljoen vertrekken. Prima deal en mocht het dit seizoen niet helemaal lopen is er genoeg geld in kas bijgekomen en draai je sportief misschien een iets minder jaar alleen financieel gezien ga je er goed op vooruit. En ondanks dat het wat minder gaat lopen 2e plek is simpel weg haalbaar. Zeker als clubs verliezen in Breda.

Henk Postulart
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Dat betwijfel ik als de 2de plek simpelweg haalbaar is. Ik geloof dat afgelopen vrijdagen ploeg punten had verspilt tegen …..:sparta uit

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Wie schat je hoger dan Feyenoord in na PSV?

rob lunsingh
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

zie ook hoe nu de engelse clubs het transferspel in deze laatste transferweek tot hogere prjjzen leidt, mooi om te zien waar het geldt nog wel zit

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen