'Ten Hag geeft komst van De Ligt en Mazraoui niet op: Manchester United gaat opnieuw praten'

5 augustus 2024, 13:48
Foto: © Imago/Realtimes

Manchester United gaat opnieuw een bod uitbrengen op Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui, weet Fabrizio Romano te melden. De Engelse club heeft beide spelers via hun zaakwaarnemer Rafaela Pimenta geïnformeerd, terwijl ook Bayern München op de hoogte is gebracht. Het nieuwe bod van de club van trainer Erik ten Hag wordt in de komende dagen verwacht.

Bayern München verlangt nog steeds een vaste transfersom van vijftig miljoen euro voor De Ligt, terwijl het prijskaartje van Mazraoui twintig miljoen is. Het betreft dus een pakket van zeventig miljoen euro, maar The Red Devils willen minder betalen. Volgens Romano is het gesprek dus gaande, maar is de Engelse grootmacht vol vertrouwen omdat De Ligt alleen op Manchester United zit te wachten.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Bayern-directeur spreekt zich uit over De Ligt en verklapt gevraagde transfersom

Al in de derde week van juni bereikte De Ligt een persoonlijk akkoord met Manchester United, maar een akkoord tussen de clubs is er nog niet. "Manchester United heeft er nog steeds vertrouwen in en stuurt zeer goede berichten naar zowel Mazraoui als De Ligt met het vertrouwen om de deal rond te krijgen", aldus Romano in zijn podcast.

Manchester United bracht vorige week een 'dubbel bod' uit op De Ligt en Mazraoui, maar dat werd afgewezen door Bayern München. Dat zorgde voor verbazing bij de Engelse topclub, waarbij er verwacht werd dat het 'onwaarschijnlijk' zou zijn dat Manchester United met een 'significant hoger bod' zou komen.

Flink wat blessureleed achterin bij Manchester United

Voor Ten Hag zou de komst van De Ligt en Mazraoui goed uitkomen, aangezien de Nederlandse oefenmeester te maken heeft met flink wat blessureleed in de achterhoede. De nieuwe aanwinst Leny Yoro raakte tijdens de voorbereiding in Amerika geblesseerd en ligt er voor drie maanden uit, maar ook Harry Maguire heeft recentelijk nog te maken gehad met blessureleed.

LEES OOK: Ten Hag blikt met ‘gemengde gevoelens’ terug op nederlaag tegen Liverpool: ‘Wel positieve dingen gezien’

Daarnaast verkocht de Engelse grootmacht Jongeling Willy Kambwala aan het Spaanse Villarreal, terwijl het jonge talent Will Fish in het oefenduel met Liverpool uitviel met een ogenschijnlijk zware blessure. Momenteel kan Ten Hag kiezen uit Lisandro Martinez, Victor Lindelof en Jonny Evans. Mede daarom moest de coach in de oefenwedstrijd tegen Liverpool weer een beroep doen op middenvelder Casemiro in het hart van de defensie.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ruud van Nistelrooij oogst nu al lof bij Manchester United: ‘Geweldig dat hij hier is’

Manchester United-talent Joe Hugill is vol lof over zijn leermeester Ruud van Nistelrooij.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Aaron Hickey, Matty Cash, Nahuel Molina, Julian Ryerson. Gewoon wat alternatieve rechter vleugel verdedigers. Edmond Tapsoba, Pau Torres, Nico Schlotterbeck, Robin Le Normand, Fikayo Tomori. Gewoon wat alternatieve centrale verdedigers. Ze hebben alleen allemaal 1 gemene deler, dat eigenwijze tukkertje kan er niet mee communiceren

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen