Niet alleen maar lachende gezichten bij Liverpool: sterkhouder niet blij met beslissing Slot

26 augustus 2024, 11:36
Foto: © Imago

Liverpool-trainer Arne Slot wordt in zijn eerste maanden in Engeland bedolven onder de complimenten, maar zondag tijdens het thuisduel met Brentford was niet iedereen even blij met de opvolger van Jürgen Klopp. De voormalige coach van onder meer AZ en Feyenoord haalde Trent Alexander-Arnold zo’n twintig minuten voor tijd naar de kant. De verdediger toonde zich erg ongelukkig met die beslissing. Slot nam tijdens de wedstrijd al de tijd om Alexander-Arnold bij te praten en na afloop gaf hij ook tekst en uitleg tegenover de pers.

Alexander-Arnold is een kind van de club, speelde al 312 wedstrijden voor Liverpool, won in 2019 de Champions League en een jaar later de landstitel. Maar in de media wordt er steeds nadrukkelijker gespeculeerd over een vertrek van de vleugelverdediger. Hij is in het bezit van een aflopend contract en wordt zelfs voorzichtig in verband gebracht met Real Madrid. Alexander-Arnold is vooralsnog ‘gewoon’ speler van Liverpool. Slot had voor de verdediger in de eerste twee competitieduels een basisplaats in petto, maar haalde hem twee keer voortijdig naar de kant.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Analisten van Sky Sports zeggen allemaal hetzelfde over Arne Slot

De Engelsman nam zondag in de thuiswedstrijd tegen Brentford na zijn wissel met een gezicht als een oorwurm plaats op de bank. Beelden die rondgaan op sociale media laten zien dat Slot na de wissel van Alexander-Arnold al de tijd nam om hem bij te praten. De ontevredenheid bleef echter nog wel even hangen bij de speler. Na het laatste fluitsignaal was er, ondanks de 2-0 zege en daarmee de tweede overwinning van het seizoen, nog altijd geen glimlach bij hem te bekennen. Slot vertelde na afloop op de persconferentie dat hij het rustig aan wil doen met Trent. De rechtsback was tijdens het EK in Duitsland eerst basisspeler, maar verdween gaandeweg het toernooi uit de basiself. Door zijn deelname aan het EK meldde hij zich pas later in Liverpool.

Slot maakt zich niet druk om de reactie van Alexander-Arnold. De oefenmeester zei dat de spelers die op de bank begonnen waarschijnlijk ook niet blij waren met zijn keuzes. Slot zag Alexander-Arnold een goede wedstrijd spelen en daar gaat het volgens de trainer om. Op X toont een aantal Liverpool-fans zich echter niet gelukkig met de houding van de speler, al zijn er ook beelden die laten zien dat hij na afloop 'gewoon' het Liverpool-publiek bedankt. De voetballer richtte zich op zijn persoonlijke X nog een keer tot The Reds die naar Anfield waren gekomen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Arne Slot krijgt Sky Sports-tafel keihard aan het lachen met eerste zin in interview

Liverpool-trainer Arne Slot maakt zich nu al populair bij de tv-analisten in Engeland.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Zoals veel zaken in het leven: lach en een traan, zoet en zuur. Nu na 2 wedstrijden het zoet voor Slot, maar het zuur staat al op Liverpool te wachten. Wij zullen het wel zien. Alexander Trent-Arnold is Liverpool en Arne is een passant.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen