Nico Williams geeft in video op X hint over toekomst

6 augustus 2024, 11:50
Foto: © Imago

Nico Williams lijkt het komende seizoen bij Athletic Club Bilbao te blijven, afgaande op een video die de club dinsdag online zette. De buitenspeler staat na een succesvol EK met Spanje weer in Bilbao op het trainingsveld en kijkt uit naar het volgende seizoen.

Het leek er sinds het EK op dat Barcelona twee Spaanse sterren zou gaan binnenhalen: Dani Olmo en Williams. Toch lijkt het er meer en meer op dat Williams bij de club uit het Baskenland zal blijven. Uit berichtgeving van het Spaanse AS bleek dat onder andere zijn familie graag zou zien dat de buitenspeler nog een seizoen bij Bilbao blijft. Williams is nog maar 22 jaar en zou in Bilbao meer zekerheid hebben op een basisplaats. Volgens recente berichten heeft het talent zijn keuze gemaakt.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Gundogan betrapt op uitspraken over ploeggenoten Barça: 'Ze spelen zonder hersenen'

Dinsdag verscheen de Spanjaard bij zijn huidige club op het trainingsveld en deed daar een kort interview. Daarin zei hij: "Alles gaat goed met me, ik heb zin om weer te beginnen." En richting de eigen fans: "Ik ben weer terug en kijk uit naar komend seizoen. Kom op Athletic Club!"

Dani Olmo lijkt op zijn beurt wel op weg te zijn naar Catalonië. Woensdag vindt er een belangrijk gesprek plaats tussen Barcelona-directeur Deco en de clubleiding van Leipzig. Als enkele financiële details worden gladgestreken, kan Olmo de overstap maken naar de club waar hij in de jeugdopleiding speelde.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Spaanse routinier stopt als international: ‘Ik speel al jaren met een slechte heup’

Een routinier met dik vijftig interlands op zijn naam stopt als international van Spanje, zo bevestigt hij zelf

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Omdat de deal niet door gaat Nico Williams mikt .manchester op een deal ruil Oud-Ajacied Antony voor oud-Ajacied Frenkie de Jong. Noy daar trap Barcelona niet in

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen