Mike Verweij vreest: ‘Het was verbluffend, dan moet Feyenoord drie nieuwe spelers halen!’

9 augustus 2024, 16:36   Bijgewerkt: 9 augustus 2024, 16:42
Foto: © De Telegraaf

Mike Verweij zou het een enorme aderlating voor Feyenoord vinden als Lutsharel Geertruida deze zomer nog vertrekt bij de Rotterdammers, zo geeft de journalist van De Telegraaf vrijdagmiddag aan in de podcast Kick Off. Recent werd bekend dat Aston Villa de verdediger op een verlanglijstje heeft staan, waardoor er volop gespeculeerd wordt over een vertrek van de aanvoerder van Feyenoord.

Donderdag werd via Fabrizio Romano bekend dat Geertruida op een shortlist van het Engelse Aston Villa staat. Concreet lijkt de belangstelling nog niet te zijn, maar met het aflopende contract waar Geertruida over beschikt lijkt het nog maar de vraag te zijn of de Oranje-international dit seizoen voor Feyenoord uitkomt. Een vertrek zou een enorme aderlating zijn voor de Rotterdammers, stelt Verweij een dag na het nieuws van Romano: “Als Feyenoord hem wil vervangen, dan moet je eigenlijk drie nieuwe spelers halen. Ik vond het echt verbluffend in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, waar hij (Geertruida, red.) overal heeft gestaan. Hij kan gewoon op elke positie spelen”, is Verweij opgevallen.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: 'Geertruida wil nieuw rugnummer bij Feyenoord: langer verblijf steeds realistischer'

De journalist van De Telegraaf pleit er dan ook voor dat Feyenoord er alles aan doet om Geertruida langer bij de club te houden: “Moet Feyenoord niet alles in het werk stellen om hem een nieuwe Mister Feyenoord te maken? Hij is zo belangrijk voor dit Feyenoord”, zegt Verweij, waarna collega Marcel Van der Kraan hem uitlegt dat technisch directeur Dennis te Kloese juist daarom al actie heeft ondernomen. “Om die reden heeft Te Kloese hem al een contract aangeboden en dat zal opnieuw een verbetering zijn. Hij zit al bij de topverdieners van Feyenoord en ik denk inderdaad ook dat hij extreem belangrijk is”, legt Van der Kraan uit.

Van der Kraan spreekt de berichtgeving van journalist Martijn Krabbendam, die onlangs stelde dat Geertruida voor een extreem laag bedrag op te halen zou zijn uit De Kuip, tegen: “Feyenoord wilde vorig seizoen dertig miljoen euro. Feyenoord laat hem echt niet gaan voor een habbekrats, die vraagprijs zakt echt niet met twintig miljoen. Er zal nog steeds een flink bedrag op tafel moeten komen als Feyenoord Geertruida wil laten gaan”, weet Van der Kraan.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Dit gebaar maakten Milambo en Geertruida na de 3-4 tegen PSV

Feyenoord-talent Antoni Milambo vierde zijn doelpunt tegen PSV met een opvallend handgebaar. Lutsharel Geertruida deed mee.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Mike Verweij vreest: ‘Het was verbluffend, dan moet Feyenoord drie nieuwe spelers halen!. Beter 3 nieuwe spelers hallen dan een halve Verweij aan het woord laten met die wekelijkse klets en onzin en ophitsen. Wanneer wordt die krant van je opgeheven dan zijn we van jouw klets af.

Goku
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Vele vonden hem niets hier op deze site, maar bewijs steeds het tegendeel

Wimpiefr
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ik denk dat Feyenoord wel zal luisteren naar die open deur die Mike hier intrapt! Wat een verbluffend inzicht heeft die man.. jaaaaa het contract snel openbreken van Geertje, dat daar nog niemand aan dacht! Wat.fijn dat hij Feyenoord wakker heeft geschud. Ik verwacht dat hij de hoogste prijs voor de sportjournalistiek gaat binnen slepen want zoveel vernieuwende inzichten in een artikel.... pfff daar zit heel wat uur onderzoek in.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen