Michiel Kramer wordt uit selectie RKC gezet en meldt zich tijdens wedstrijd op Instagram

25 augustus 2024, 18:25   Bijgewerkt: 25 augustus 2024, 18:42
Foto: © Imago

Michiel Kramer is uit de selectie van RKC Waalwijk gezet. De spits maakt geen deel uit van de spelersgroep voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles van zondagmiddag. De reden voor zijn absentie is niet bekend.

Kramer leek de aangewezen man om de geschorste spits Oskar Zawada te vervangen tegen Go Ahead, maar is er dus niet bij in Deventer. Het besluit is met name genomen door technisch directeur Mo Allach en trainer Henk Fraser legt zich erbij neer. Door het ontbreken van Zawada en Kramer stond Richonell Margaret in de spits.

Artikel gaat verder onder video

“Op een club zijn er in het jaar een aantal dingen die kunnen gebeuren, dit was er één van. Dat kan bij een trainer liggen, of elders, bij een speler bijvoorbeeld. In dezen is er iets wat gebeurd waardoor we als club vonden dat we deze maatregel moesten nemen”, zegt Fraser bij ESPN.

LEES OOK: Michiel Kramer: 'Dit heeft veel impact en is pittig, maar je moet er gewoon zijn voor je zoon'

Wat er is gebeurd, wil hij niet kwijt. “Ik kan er niet veel over zeggen, het is met name een beslissing van de club. Allach en Kramer kunnen de antwoorden geven. Je wilt spelers er altijd bij hebben, maar ik maak deel uit van de club. Het is nu eenmaal zo. Ik moet vooral kijken met wie ik wel speel. Dat is belangrijker.”

Opvallend is dat Kramer tijdens de wedstrijd actief was op Instagram. Hij reageerde op een post over Justin Bijlow, die in tranen afscheid nam van de fans van Feyenoord. "Mooi man 🙌❤️”, schreef Kramer, die bij Feyenoord nog samen heeft gespeeld met Bijlow.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    41
    + 1
avatar

Geen verlies voor RKC. Integendeel zelf. Het is niet te hopen dat deze trekpop een podium krijgt bij een of ander praatprogramma. Je weet dat een speler die geschorst wordt door zijn club geen mooi uithangbord is en ook niet zal zijn

boyke
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Fraser heeft weer iets en verschuilt zich weer ergens achter. Dat is geen trainer voor RKC, heeft overal gefaald en RKC heeft een gewone trainer nodig. Kramer is of kan erg belangrijk zijn voor RKC maar de TD is weg en deze man Mo Allach wil zich belangrijk maken.

0laf
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Kramer is wellicht te groot voor Fräser om bij de keel te grijpen.

0laf
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ben je vrij (ook om op sociale media iets positiefs te plaatsen) wanneer je verwijderd bent? Zou niet weten waarom niet. Niet zo zeuren.

kib*
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Mooi dit voor Kramer, altijd een grote mond, de boel provoceren, maar is een zeer matige spits, is zeker geen Lauritsen bijvoorbeeld. Als hij maar niet bij mijn ADO verschijnt, je weet het maar nooit.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen