Memphis Depay kan met 'flinke financiële inspanning' terugkeren in bekende competitie

25 augustus 2024, 13:33   Bijgewerkt: 25 augustus 2024, 18:07
Foto: © Imago

Memphis Depay is op de radar verschenen bij OGC Nice, zo melden L'Équipe en Foot Mercato in Frankrijk. De dertigjarige aanvaller zit nog altijd zonder club nadat zijn contract werd ontbonden bij Atlético Madrid. De kans op een transfer naar Nice lijkt niet al te groot, want er is een flinke financiële inspanning voor nodig.

Recentelijk sloeg Depay een aanbieding uit de Verenigde Staten af en ook een terugkeer bij PSV is voorlopig niet aan de orde. De 98-voudig international van Oranje wil op het hoogste niveau acteren en geniet volgens Voetbal International interesse uit diverse grote competities. AS Roma, FC Porto en een niet nader genoemde club uit de Premier League zouden Depay willen contracten.

Artikel gaat verder onder video

Depay, die eerder al bij Olympique Lyonnais speelde in Frankrijk, blijkt nu ook op het verlanglijstje te staan van Nice. Die club is naarstig op zoek naar aanvallende versterkingen en is door het beperkte budget uitgekomen bij spelers zonder club. "Er zal een grote financiële inspanning geleverd moeten worden om Depay te kunnen verwelkomen", schrijft Foot Mercato. Het gaat dan om het salaris van Depay. L'Équipe voegt toe dat behalve Depay ook de transfervrije Wissam Ben Yedder in beeld is bij Nice.

LEES OOK: Memphis Depay plaatst emotioneel bericht: 'Niet makkelijk om te beschrijven hoe ik me voel'

Na avonturen bij PSV, Manchester United, Olympique Lyon en Barcelona streek Depay in januari bij Atlético neer. Hier kwam hij vorig seizoen door blessureleed 'slechts' 31 duels in actie, waarin hij goed was voor 9 goals en 2 assists. De Spaanse topclub besloot daarna om Depay transfervrij te laten vertrekken, waarna hij er nog niet in slaagde om een nieuwe werkgever te vinden.

LEES OOK: Driessen verbaasd na zien beelden Memphis: 'Klop gewoon bij PSV aan'

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Lorenzo Chiquita
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Hij kan het beste naar Schotland vertrekken, de laatste jaren nog 1 keer Schots topscorer worden is eigenlijk de Europese limiet van zijn kunnen, of toch nog naar de zandbak vluchten, wellicht stinken die er nog in...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen