Atlético Madrid meldt zich met laag bod voor Bijlow, dat Te Kloese direct weigert

5 augustus 2024, 21:21   Bijgewerkt: 5 augustus 2024, 21:32
Foto: © Imago

Feyenoord zou een bod hebben ontvangen van Atlético Madrid op Justin Bijlow, zo weet Marcel van der Kraan van De Telegraaf. De Madrilenen zouden een bedrag van 2,5 miljoen euro voor de doelman overhebben, die afgelopen week te horen kreeg dat hij komend seizoen tweede keuze is achter Timon Wellenreuther. Van der Kraan is lovend over de wijze waarop de doelman zich daaronder presenteert.

De komst van Priske bij Feyenoord heeft voor de nodige veranderingen gezorgd. Eén daarvan is dat Wellenreuther komend seizoen als eerste keuze zal gelden onder de lat. Bijlow, die de afgelopen jaren steevast eerste doelman was, stelt zich heel professioneel op onder deze beslissing. “Je ziet dat hij nu niks loslaat over de hele situatie. Dat is heel wijs, heel verstandig van hem”, deelt Van der Kraan complimenten uit aan Bijlow in de podcast Kick-off van De Telegraaf.

LEES OOK: 1908.nl 'trekt boetekleed aan' na nieuws over Buonanotte

Artikel gaat verder onder video

Het feit dat Van der Kraan dit een goede keuze vindt van de doelman, heeft alles te maken met zijn banden met het Feyenoord-publiek. “Hij is een oer-Feyenoorder. Zijn hele familie is voor Feyenoord, zijn vader reist het elftal als een bezetene achterna altijd. Bijlow hoeft maar iets te zeggen en de supporters zullen het voor hem opnemen. Ik denk dat hij nu, met zijn professionaliteit, duidelijk laat merken dat hij zijn werk doet en een vakman is.”

LEES OOK: Dit gebaar maakten Milambo en Geertruida na de 3-4 tegen PSV

Volgens de journalist is men achter de schermen hard bezig met een nieuwe club zoeken voor Bijlow. “Een jaar geleden kostte hij 25 miljoen euro toen Manchester United kwam. Toen is dat niet doorgegaan”, geeft hij aan. “Nu kwam Atlético Madrid met 2,5 miljoen. Dat is tien procent van dat bedrag. Daar heeft Te Kloese hem niet voor laten gaan natuurlijk. Je kunt dat geen 25 miljoen euro meer voor hem vragen. Ik denk ook niet de helft. Welke club gaat welk bedrag betalen en welke club komt er voor hem. Hij gaat niet zomaar ergens heen. Als je naar de Premier League gaat kun je tweede keeper worden, dan kun je het gaan uitvechten. Óf hij gaat naar een club die daar net onder zit, waar hij eerste keeper wordt. Ik zou dat het liefste zien, want hij is veel te goed om ook maar ergens op de bank te zitten.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord-fans zingen kwetsend spreekkoor na wissel Noa Lang

Na de wissel van Noa Lang in de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord klonk een kwetsend spreekkoor richting de aanvaller.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

ERIMIR
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Je kunt zien dat Bijlow een echte Feijenoorder is. Ik weet niet of Wellenreuther beter is dan hij, maar het is de keuze van de trainer. Je gunt hem een club waar hij eerste keeper is.

boyke
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Ik hoop echt dat Bijlow eieren voor zijn geld kiest en weggaat. Deze jongen is veel beter en dan 2e keeper zijn is niets voor een van de grootste op de velden. Natuurlijk ben ik blij dat hij blijft maar deze jongen, wat een echte Feyenoord jongen is, gaat toch geen 2e keeper worden. Deze jongen moet gewoon snel weg wezen ondanks heel zijn familie een groot fan van Feyenoord is en enorm graag gezien bij vele supporters maar moet wel aan zijn eigen denken. Al verdien je elders veel minder dan nog zou ik weg gaan. Achter deze Duitse keeper maak je geen schijn van kans bij deze vreemde trainer. Mogelijk gaat Feyenoord nog enorm veel spijt krijgen als hij weg gaat want met deze keeper onder de lat komen er nog vele problemen met de nieuwe regel. Ook zijn keepen is nu vorig seizoen wel goed geweest maar met hoge ballen is hij nergens en ook zijn coaching naar medespelers is slecht en meneer maakte wel een blunder waar PSV uit scoorde. En dan na afloop met alle spelers naar hem rennen is voor mij een klap in het gezicht geven aan Bijlow. Lekker sportief was dan met zijn alle naar Bijlow gegaan die het sportief heeft opgenomen. En nu snel op zoek naar een nieuwe club zoals meerdere spelers weg zullen gaan. Spelers die kwaliteit hebben en vlieguren moeten maken krijgen toch geen kans en een Zerouki mag er in staat en Milambo het talent mag lekker weg van die vreemde trainer. geef verdomme de jeugd een kans met al dat kopen wat er gedaan wordt Nu ben je al een keeper kwijt en raak je er nog een kwijt en moet je er weer een gaan aantrekken. Lekker beleid met je achterlijk systeem wat totaal niet past bij Feyenoord en dat bleek ook wel met 4 keer een doelpunt om je oren krijgen. Dacht dat we bekend stonden als de beste verdediging al jaren en jaren maar dat is over en uit.

Copa
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

De liefde zal vast en zeker een knauw hebben gekregen en terecht. Bijlow is niet alleen veel beter (Wellenreuter is echt wel goed), maar hij was ook eerste keeper (en reserve keeper bij het Ned. elftal) De trainer had met hem moeten beginnen, niet alleen om bovengenoemde redenen, maar ook omdat hij NIMMER gefaald heeft

Goku
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Wellenreuter heeft ook niet gefaald en stond er in top wedstrijden de afgelopen 2 seizoenen. Dus ja dan moet je een keuze maken. Onder Slot was het Bijlow 1ste keus geweest, maar deze trainer is nieuw dus beide moeten het laten zien .

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Nimmer?

Copa
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

€2.5 mln????? Atletico zit Feyenoord gewoon belachelijk te maken. Ik vrees dat het een bedrag rond de € 8 mln gaat worden. Veel te laag natuurlijk, maar ze hadden hem niet op de bank moeten hebben gezet tegen PSv. Zogenaamd eerste keeper, die wel verkocht mag worden. Verkeerde tactiek van Kloese en de trainer

SurPriske
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

eens, zoals t sluiten van copa vroeger, zonde was een leuke tent ;) rosse bigge

Goku
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Copa, eigenlijk wat Ajax bij alle spelers doet, die weg mogen?

Goku
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Live van de zolderkamer, Stumpertje alias Storm of KC. In de steek gelaten door zijn vrienden op deze site. Probeert nu in zijn eentje waardeloose commentaar te geven,.Nou Storm, goed bezig jochie 👏👏👏

ERIMIR
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Ik heb het te doen met Justin Bijlow. Hij lijkt mij een aardige jongen, het is niet leuk als je op die manier afgeserveerd wordt bij je club, zeker niet met zijn status. Het is zonder twijfel een goede en betrouwbare keeper. Dat hij de laatste tijd veel blessures had, was gewoon pech hebben. Ik vind dat Feijenoord de verplichting heeft om hem een evt transfer te gunnen, ook als de transfersom heel laag is.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Wat een gelul . Hij wordt niet afgeserveerd ,en feyenoord hoeft hem zeker niks te gunnen . De lidl tijd is voorbij . Net als de rest kan /mag hij gaan voor zijn vraagprijs /waarde eerder niet . Een goeie selectie/club heeft 2 goeie keepers en dan kiest de trainer . Dat is topsport . Verder wie zegt dat bijlow weg wil ,en niet wil strijden om zijn plek. Juist de media. En dat mogen hun lekker zeggen ,maar het is niet gelijk de waarheid .

ERIMIR
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Je was altijd 1e keeper, loopt blessure op en verlies je hierdoor je plek. Na je blessure beland je op de bank, krijgt de kans niet van de trainer om je te bewijzen en je plek terug te winnen. Dan is dat afserveren, omdat de trainer voor het nieuwe seizoen voor een andere keeper kiest. Dat wordt haast onmogelijk om voor je plek te vechten. Bijlow is veel te goed voor de bank. Een bankzitter bij een club gaat nooit voor de hoofdprijs weg.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Hij is vaak geblesseerd en dat weegt in de beslissing . En dat hij volgens jou dan geen kans krijgt is natuurlijk onzin. Als bijlow op de training en misschien invalbeurt laat zien beter te zijn ,is er geen enkele coach die zegt blijf maar op de bank . Het topsport ,geen theekransje ,of hobby Blijkbaar wil jij dat hij weggaat of moeilijk gaat doen want je blijft volharden in aannames . Trouwens wil elke club gewoon 2 goeie doelmannen . Dat heb je ook nodig als club. Kijk een paar jaar geleden waar die keeper uit israel ons bij de blessure van bijlow in de competitie de das om deed .

Laurens1
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

In Rotterdam moeten ze er nog aan wennen dat spelers van Ajax altijd veel meer opbrengen! De buitenwacht weet dit ook, ondanks dat ene kampioenschap om de zoveel jaar, hoeven spelers van Feyenoord nooit de “echte hoofdprijs” te kosten! De continuïteit qua resultaat is gewoon de afgelopen jaren veel te laag geweest om grote transfer bedragen te vragen! In geval van Bijlow mag er voor zijn clubliefde ook best wat water bij de wijn gedaan worden, als dank voor de loyaliteit.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het valt wel weer op dat fans van ajax hier weer over geld etcetc beginnen . Feyenoord moet maar fff bijlow voor niks weg doen ,want hij wordt zo slecht behandeld . Zeg gewoon dat je hoopt dat hij weggaat en weinig opbrengt . En weer opscheppen dat ajax spelers meer waard zijn hoe vermoeiend . Jullie gooien al dat geld toch weg

arie reijnhout
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Het zal heel moeilijk worden voor Feijenoord om een goede vervanger voor Bylow te halen. Iedere goede en eerste keeper wil heel graag eerste keeper blijven bij hun club. Dus wie o wie moeten ze als tweede keeper aantrekken?

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bylow mag gewoon gratis weg ,we hebben bijlow al 🤣

ERIMIR
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Wie ze als tweede keeper moeten aantrekken is het probleem van de club en niet van de keeper die weg wilt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen