'Liverpool hoopt zeker lijkende transfer te kapen en informeert naar oude bekende van Arne Slot'

23 augustus 2024, 22:25
Foto: © Imago

Liverpool hoopt de selectie deze zomer alsnog te kunnen versterken met middenvelder Teun Koopmeiners van Atalanta Bergamo, zo meldt TeamTalk. De 21-voudig Oranje-international werkte bij AZ al samen met trainer Arne Slot, maar lijkt zelf zijn zinnen te hebben gezet op een overstap naar Juventus.

Het is geen geheim dat Liverpool, dat de hele zomer nog geen enkele inkomende transfer heeft gerealiseerd, dolgraag nog een verdedigende middenvelder wil binnenhalen. The Reds identificeerden in de persoon van Martín Zubimendi de gedroomde kandidaat, maar die besloot na ampel beraad zijn huidige werkgever Real Sociedad trouw te blijven.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Arne Slot heeft eerste aanwinst bijna binnen, maar kan hem een heel seizoen niet gebruiken

In mei, toen Slot nog niet eens officieel gepresenteerd was als opvolger van Jürgen Klopp in Liverpool, schreven Italiaanse media al dat de trainer bij zijn nieuwe club graag over Koopmeiners zou beschikken. Juventus leek de afgelopen tijd echter de beste papieren te hebben. De Oude Dame zou zelfs persoonlijk al een akkoord met de middenvelder hebben bereikt, maar er nog niet uit zijn met Atalanta. Het prijskaartje van 60 miljoen euro vormt vooralsnog een groot obstakel, te meer omdat Juventus dat bedrag uitgesmeerd over meerdere jaren zou willen betalen, waar Atalanta 'een significant gedeelte' direct zou willen ontvangen. Ondertussen weigert Koopmeiners al ruim twee weken te trainen voor zijn huidige club, in de hoop zo een overstap naar Turijn te kunnen forceren.

LEES OOK: Driessen walgt en pakt drie spelers aan: 'Treurig, veel huilie-huilie doen en de onbegrepene spelen'

Te midden van de voortslepende Juventus-soap ruikt Liverpool volgens TeamTalk echter een kans. De club zou zich inmiddels in Bergamo hebben gemeld om te informeren naar de huidige stand van zaken. Hoewel Koopmeiners dus persoonlijk al akkoord zou zijn met Juve, zou Liverpool de hoop niet hebben opgegeven om de deal te kunnen kapen. Wat in het voordeel van de Engelse club spreekt, is dat Atalanta Koopmeiners liever aan een buitenlandse club zou verkopen dan aan de binnenlandse rivaal uit Turijn. Bovendien zou de transfersom voor Liverpool minder problematisch zijn dan voor Juventus.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Ten Hag schakelt door en gaat na De Ligt en Mazraoui achter volgende ex-Ajacied aan'

Manchester United krijgt mogelijk nóg een smaakmaker van het Ajax van 2018/19.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Nou moet jij ervoor zorgen dat Johan cruijf eeuwige 2de blijft.. Gelukkig geen eerste.. Want wereld kampioen is hij nooit gelukkig zal niemand hem zo herrineren Groetjes vleermuis vz h

Colin
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Wat Slot heel slim doet is niet alle spelers van Feyenoord meenemen naar Liverpool. Ten Hag heeft dat natuurlijk gedaan en dan pakt verkeerd uit. Het is gewoon zo dat bijna geen 1 speler uit de Eredivisie goed genoeg is voor Engeland. Slot kijkt gewoon naar grotere namen en dat maakt hem een slimmere trainer.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen