Kwakman en El Ahmadi zijn overtuigd: ‘Hij gaat de Eredivisie heet maken, kapotmaken’

8 augustus 2024, 15:14   Bijgewerkt: 8 augustus 2024, 15:24
Foto: © Imago/Realtimes

Kees Kwakman en Karim El Ahmadi verwachten dat Noa Lang komend seizoen de beste speler van de Eredivisie gaat worden. Het tweetal rekent erop dat de buitenspeler van PSV zich dit seizoen gaat revancheren. Afgelopen seizoen liep voor Lang uit op een flinke deceptie vanwege een langdurige hamstringblessure.

“Ik ga hem een herkansing geven”, vertelt Kwakman tegen Wouter Bouwman bij Voorspellen met Vedetten op ESPN. “Ik had hem vorig jaar als topscorer. Hij begon goed, maar toen raakte hij zwaar geblesseerd. Hij loopt er nog een beetje in zijn hoofd, maar zoals hij het zelf zou zeggen: hij gaat de Eredivisie heet maken, kapotmaken”, is de analist vastberaden.

Artikel gaat verder onder video

Bouwman haalt aan dat Lang zelf wel heeft aangegeven last te hebben van een trauma. “Hij zit er een beetje mee in zijn kop met die hamstringblessure”, beseft Kwakman, die het ook snapt. “Hij heeft er heel lang uitgelegen en moet weer vertrouwen krijgen in zijn lichaam. In de Johan Cruijff Schaal deed hij iets meer dan een uur mee, maakte een goal. Dat gaat alleen maar beter worden. Ik denk dat hij het in de Eredivisie gaat doen met goals, assists en zijn acties. Hij gaat ons heet maken.”

LEES OOK: Noa Lang: 'Ik ben gewoon eerlijk, het was een trauma'

Ook El Ahmadi heeft gekozen voor Lang. “Mensen hebben het over zijn fitheid en dat hij er vorig seizoen zeven maanden heeft uitgelegen, maar ik verwacht echt dat hij heel veel wedstrijden gaat spelen dit seizoen. We hebben gezien wat hij vorig seizoen liet zien toen hij net kwam: acties naar binnen, naar buiten.”

LEES OOK: Noa Lang baalt: ‘Kan echt niet, we zijn in alle facetten beter dan Feyenoord’

Volgens de voormalig middenvelder van onder meer Feyenoord en Aston Villa is Lang ‘echt een geweldige speler’. “Dat hebben we ook in de Johan Cruijff Schaal kunnen zien. Hoe hij die bal afmaakt met links strak in de bovenhoek. Het is echt een goede speler. Ik verwacht dat als hij een heel seizoen bij PSV gaat spelen, dat hij voor mijn gevoel de beste speler van Nederland gaat worden”, besluit El Ahmadi.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Opmerkelijke en onsportieve actie van Noa Lang zorgt voor woede bij voetbalfans

PSV'er Noa Lang kreeg op slag van rust een gele prent van scheidsrechter Jeroen Manschot in het duel met Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Zadkine
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Of dus niet!

Goku
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Uur meegespeeld, behalve dat doelpunt niet gezien. Gaat een soort Depay worden, tegen de "kleintjes" zal die goed zijn maar in grote wedstrijden zal je hem niet zien, uitzonderingen daargelaten

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Ik denk dat hij niet eens van psv naar een grote club gaat ,wat depay wel deed Depay had ondanks zijn rare gedrag wel de cijfers . Noa heeft nog niks,en is nu al veel gekker dan depay .

Sander17
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Nee dat hoop jij. Ben dan een echte vent en zeg dat gewoon. Je weet dat als hij het op z'n heupen heeft hij de meeste clubs gaat slopen. Sowieso die club van jou. Met je uitzonderingen daargelaten... zeg dan niks

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Sander wat heeft noa bewezen om zich zo te gedragen dan. Deze jongen is al jaren veel blabla. Maar in amsterdam ,brugge zijn ze blij dat hij weg is. Bij psv stoer doen met het kampioenschap,waar hij 0 mee te maken had . Ook nu weer grote mond ,maar buiten de goal niet gezien . De goal alleen dankzij niet opletten meer Feyenoord . Dus niet dankzij kunde . Raar he dat niemand deze jongen iets gunt . En veel mensen komen daar ook gewoon vooruit . Dus wat is je punt

BENNINK24
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Kan zeer goed voetballen !!! maar dat gestoorde gedrag , bezorgt hem alleen maar elende !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen