Krabbendam noemt ontzettend lage vraagprijs voor Geertruida: Perez schrikt zich kapot

5 augustus 2024, 20:05
Foto: © Imago

Martijn Krabbendam denkt dat Feyenoord akkoord moet gaan met een bod van tien miljoen euro op Lutsharel Geertruida. De aanvoerder, waarvan het contract over tien maanden afloopt, bevindt zich volgens de journalist in hetzelfde schuitje als Jordan Teze, die voor een soortgelijk bedrag naar AS Monaco kan transfereren.

Krabbendam ziet dat er weinig ontwikkelingen zijn rondom de verdediger van Feyenoord. “Geertruida zit natuurlijk in de Teze-positie. Die heeft nog een contract van tien maanden en zou in principe dus zo wegkunnen”, zegt de journalist van Voetbal International bij Voetbalpraat. Vorige week werd bekend dat Monaco voor een bedrag van tussen de tien en dertien miljoen euro overheeft voor de rechtsback van PSV.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Perez: 'Hij is het hart van het elftal, onmisbaar voor Feyenoord'

“Daar is natuurlijk een geweldig bod op gedaan door Monaco”, ziet Krabbendam, die reactie krijgt van presentator Wouter Bouman. “Voor dat geld moet Feyenoord Geertruida ook verkopen?” Krabbendam: “Ze zouden hem zelf wegbrengen. Voor dat geld. Hij heeft een contract van tien maanden. Het is tien miljoen of niks”, zegt hij.

Kenneth Perez is het oneens

Kenneth Perez kan zich totaal niet vinden in de mening van de tafelgast. “Dit zijn twee totaal verschillende verhalen. De één is het hart van het elftal en bij die andere maakt het niet zoveel uit of hij er is. Geertruida kan je nog helpen aan plaatsing voor Champions League. Teze is natuurlijk een ander verhaal”, zegt de Deen.

LEES OOK: Kenneth Perez had zes (!) kaarten willen zien in minuut 9 bij PSV - Feyenoord

“Ik kan me voorstellen dat Feyenoord, omdat Geertruida een contract van tien maanden heeft, nog geld wil verdienen”, reageert Krabbendam. “Dat zou ik héél gek vinden. Tien miljoen euro?! Wat maakt dat contract uit, hij is echt heel veel daar bij Feyenoord. De speler die ze het minst kunnen verliezen, vind ik”, sluit Perez de discussie af.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Perez: 'Hij is het hart van het elftal, onmisbaar voor Feyenoord'

Kenneth Perez is lyrisch over het optreden van een speler van Feyenoord tegen PSV.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Of hij verlengt met een vast bedrag waarvoor die weg mag.

boyke
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Martijn Krabbendam denkt dat Feyenoord akkoord moet gaan met 10 miljoen. Martijn heb je al vaker gezegd Jij moet niet denken dat kun je namelijk niet Denken moet je aan de geleerden over laten Daarnaast ben jij ook al bevorderd bij Feyenoord dat je over geldzaken mag praten kletser. Je laat je goed kennen als de grootste onzin kletser van het land.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

ik zei ongeveer hetzelfde maar meneer luuk van grinsven haalde mijn reaktie weg.

Gusa
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Ik vind Krabbendam altijd super cynisch en ook hier gaat dat weer op. Even ter vergelijking: Jordan Teze heeft een contract tot 30 juni 2025 en heeft een transferwaarde van 18 miljoen. Een bod van 10 miljoen met een contract van nog maar 10 maanden is in zijn geval inderdaad een prima deal. PSV vangt dan nog ongeveer 60% van zijn transferwaarde. Lutsharel Geertruida heeft een contract tot 30 juni 2025, maar heeft een transferwaarde van 32 miljoen. Als je dezelfde rekensom toepast als bij Teze en je er vanuit gaat dat Feyenoord nog ongeveer 60% kan vragen van zijn transferwaarde is een bedrag van 18 a 19 miljoen veel realistischer. Zoals Perez al zei: Deze spelers zijn niet te vergelijken. Teze is voornamelijk een degelijke twaalfde man bij PSV, waar Geetruida aanvoerder en international is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen