Krabbendam komt met heel ander geluid over transfer Bijlow: 'Alle partijen zouden het raar vinden als...'

22 augustus 2024, 18:43
Foto: © Imago/Voetbal International/Realtimes

Het lijkt erop dat Feyenoord op zeer korte termijn tot overeenstemming gaat komen met Southampton over de transfer van doelman Justin Bijlow naar Engeland. Dat wordt althans gemeld door Voetbal International-clubwatcher Martijn Krabbendam, nog geen halfuur nadat vanuit Engeland berichten doorsijpelen dat Southampton ondertussen ook met de komst van een andere keeper - Arsenal-sluitpost Aaron Ramsdale - bezig zou zijn.

Krabbendam schrijft dat Feyenoord en Southampton donderdag verder onderhandelen over de overstap van de 26-jarige Bijlow, die deze zomer zijn basisplaats kwijtraakte aan Timon Wellenreuther. "Alle partijen zouden het raar vinden als er vanavond, of morgen géén akkoord wordt bereikt", schrijft de clubwatcher zelfs. Ondertussen meldde het Engelse Sky Sports eerder op de donderdagavond dat Southampton zich bij Arsenal voor Ramsdale zou hebben gemeld. De Engels international zou op huurbasis moeten overkomen naar de Zuid-Engelse club.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Transfer Bijlow plotseling in gevaar? 'Southampton meldt zich voor Ajax-target'

Feyenoord stelt zich volgens Krabbendam 'niet al te moeilijk' op in de transferonderhandelingen met de Premier League-club. "Natuurlijk vraagt de club wel een marktconforme transfersom, maar is bereid die te verdelen in een huurconstructie en een verplichte koopoptie, over de hoogte daarvan wordt nu onderhandeld", weet de journalist.

LEES OOK: Hans Kraay junior weet zeker welke speler uit basiself van Feyenoord verdwijnt

Opvolger
Bovendien bevestigt Krabbendam dat Feyenoord aankomend weekend mogelijk tegenover de toekomstige opvolger van Bijlow zal staan. "Feyenoord brengt momenteel een aantal keepers in kaart, maar de kans bestaat dat de club zijn nieuwe doelman zondag al in de ogen kijkt, als de bekerwinnaar op Het Kasteel de Rotterdamse Derby speelt tegen Sparta, waar Nick Olij het doel (nog) verdedigt", leest het. Gisteren (woensdag) speculeerde het Algemeen Dagblad ook al over de mogelijkheid dat Olij binnen Rotterdam van club zou gaan wisselen. Journalist Mikos Gouka van die krant betwijfelde echter of Feyenoord aan de vraagprijs die Sparta hanteert zou willen - of kunnen - voldoen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wassim Essanoussi verlaat Feyenoord en verschijnt direct in shirt van Ajax

Wassim Essanoussi heeft zich niet populair gemaakt bij de supporters van Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Mooi voor hem, stapje hoger, financieel beter en een mooie competitie.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Ik denk dat alle Feyenoorders het hem wel gunnen . Ik had hem graag gehouden omdat ik wellenreuther wat vind tegenvallen sinds de laatste wedstrijden vorig jaar . Maar ik snap bijlow en Feyenoord wel . Blessuregevoelig en je kan nu nog wat verdienen aan hem . En bijlow kan naar de pl

Vito
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Toch wel iets van 20 miljoen? Die aspirine etende junk keeper heeft 40 miljoen opgeleverd en na zijn schoring pakte hij geen enkele bal, hoe kan dat toch

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen