Kraay junior komt met positief nieuws over spectaculaire Eredivisie-transfer: 'Hij verdient 200.000 euro per week'

24 augustus 2024, 19:15
Foto: © ESPN

Hans Kraay junior komt zaterdagavond bij ESPN met goed nieuws over de mogelijke transfer van Renan Lodi naar PSV. De 26-jarige Braziliaan is, zo werd vrijdag al duidelijk, de 'topkandidaat' om de selectie van Peter Bosz van een extra impuls op de linksbackpositie te voorzien. Zijn huidige club Al-Hilal, waar Lodi een riant salaris opstrijkt, zou volgens de informatie van de verslaggever bereid zijn water bij de wijn te doen.

Vanuit Almere, waar PSV zaterdagavond tegen de plaatselijke City aantreedt, komt Kraay junior met een positieve update over de mogelijke komst van Lodi naar Eindhoven. "Hij is in de winterstop door Olympique voor 23 miljoen euro aan Al-Hilal verkocht. Al-Hilal is niet tevreden met hem en hij is niet tevreden met Al-Hilal", weet de verslaggever te melden.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Opstelling PSV: Bosz wijst vervangers Bakayoko en Schouten tegen Almere City aan

"Mijn informatie zegt dat Al-Hilal zelfs mee wil betalen aan zijn salaris van 200.000 euro per week, zodat hij tot het einde van het seizoen bij PSV kan spelen", vervolgt Kraay junior zijn relaas. Vrijdag werd al duidelijk dat PSV inderdaad inzet op een huurdeal om de absentie van de geblesseerde Sergiño Dest (die pas begin 2025 terug wordt verwacht) en Mauro Júnior op te vangen.

LEES OOK: 'PSV en Stewart krijgen goed nieuws: gedoe in laatste week lijkt ze bespaard te blijven'

Lodi was tot een half jaar gelden bijna vijf jaar lang actief in Europa. Atlético Madrid plukte de linksback, die negentien interlands voor Brazilië achter zijn naam heeft, in de zomer van 2019 voor zo'n 22 miljoen euro weg bij Athletico Paranaense uit zijn vaderland. De back zou uiteindelijk 118 wedstrijden voor de Rojiblancos spelen, waarin hij goed was voor zes doelpunten en tien assists. Na vier seizoenen werd Lodi in de zomer van 2022 verhuurd aan Nottingham Forest. Een jaar later verkocht Atléti de speler voor 20,6 miljoen euro aan Olympique Marseille, dat hem in afgelopen winter alweer doorverkocht aan de Saudische topclub. Daar ligt Lodi nog vast tot medio 2027.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Walter Benítez 'voelt zich in de maling genomen' door PSV

Doelman Walter Benítez is niet blij met de gang van zaken bij PSV.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Kan dan niet erg veel zijn als ze in het midden oosten hem al niet goed vinden....

kib*
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Als dit door gaat pakt Stewart flink uit, kan ook wel als je de beste TD van dit moment bent.

0laf
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

??? Hoeze beste TD? Wanneer er zoveel spelers weg willen, terwijl je kampioen bent geworden en CL speelt, lijkt het erop dat er iets niet in de haak is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen