Kieft snapt niks van beleid Feyenoord: 'Pure kapitaalvernietiging'

23 augustus 2024, 19:35   Bijgewerkt: 23 augustus 2024, 19:53
Foto: © Imago

Volgens Wim Kieft had Justin Bijlow dit seizoen eerste keeper bij Feyenoord moeten zijn, om zijn transferwaarde hoog te houden. Nu geeft Brian Priske de voorkeur aan Timon Wellenreuther, waardoor Bijlow een transfer naar Southampton lijkt te gaan maken voor een klein bedrag.

Met Wellenreuther en Bijlow heeft Feyenoord twee goede keepers. Laatstgenoemde komt uit de eigen opleiding van de club, terwijl de Duitser van RSC Anderlecht overkwam. Bijlow heeft een goede reputatie en is ook meerdere keren opgeroepen voor het Nederlands elftal. Afgelopen zomer was hij bij Oranje derde doelman onder Ronald Koeman. Zijn grote nadeel is zijn blessuregeschiedenis: de Nederlandse doelman lijkt maar niet fit te kunnen blijven.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Krabbendam komt met heel ander geluid over transfer Bijlow: 'Alle partijen zouden het raar vinden als...'

Een grote transfersom waar Feyenoord enkele seizoenen geleden op gehoopt zal hebben, lijkt er daarmee niet te komen. Dat komt door zijn blessuregevoeligheid, maar ook zijn huidige plek op de bank in Rotterdam, zo oordeelt Wim Kieft in zijn column in De Telegraaf. "Bijlow is een Feyenoord-gezicht, Oranje-klant, een prima keeper die altijd heeft geleverd en veel waarde vertegenwoordigt. Omdat de nieuwe trainer Brian Priske op het idee komt om Bijlow op de bank te zetten, mag Feyenoord blij zijn met twee of drie miljoen euro."

Volgens de oud-international had Feyenoord eisen moeten stellen, toen het Priske deze zomer als nieuwe trainer aanstelde. "De clubleiding had Priske vooraf moeten verplichten Bijlow op te stellen. Dan had hij in ieder geval voor de hoofdprijs kunnen vertrekken. Nu is hij bijna niets meer waard. Pure kapitaalvernietiging."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Mario Been spreekt Johan Derksen volledig tegen en komt met compleet ander verhaal

Mario Been laat zijn licht schijnen over een potentiële uitgaande transfer bij Feyenoord. .

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Hops
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Snuif er nog maar eentje Kieft

boyke
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Kieft heeft wel gelijk en Feyenoord maakt er een hele grote blunder van. Die jongen is voor een paar centen nu op te halen vanwege dat achterlijke gedoe van die Prike en Ten Kroese. Als ik Bijlow was dan zou ik per direct weg gaan maar daar is hij nog te veel Feyenoorder voor wat Ten Kroese en Priske niet door hebben. Naar welke club zou mij niet eens uitmaken als zou het naar een concurent zijn.

Sticks
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Ik ben het niet vaak met je eens maar wat dit betreft wel. Kieft heeft een punt.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Sticks kieft lult onzin. Noemt ook een prijs die niet klopt. Maar dat jij het met kieft eens bent echt raar 🤣🤣🤣. Ik denk dat het tijd wordt voor een nieuwe naam krotje oh sorry sticks

Goku
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Voor een paar mil mag die gaan, Feyenoord zal niet dwars gaan leggen en voor Bijlow is het in alle gevallen een stap vooruit. Gun hem het van harte, en voor de azijnzeikers 🖕

0laf
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Anders was Wellenreuther weg geweest en die heeft ook geleverd. Alleen Bijlow maar een half seizoen. Liever een keeper voor een heel seizoen. Bijlow wordt op deze manier heel netjes een nieuwe kans geboden bij een andere club.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen