‘Juventus geeft niet op en wil van Koopmeiners duurste Serie A-middenvelder ooit maken’

8 augustus 2024, 16:55
Foto: © Imago

Juventus heeft zich opnieuw bij Atalanta gemeld met een bod op Teun Koopmeiners, aldus Fabrizio Romano. De Italiaanse topclub hoopt de Nederlander met een bod van 55 miljoen euro, inclusief bonussen, alsnog los te weken bij de Europa League-winnaar van afgelopen seizoen. Als de deal beklonken wordt, dan zal Koopmeiners de duurste middenvelder in de geschiedenis van de Serie A worden.

Juventus ziet Koopmeiners al tijden als een topprioriteit, maar tot een transfer kwam het vooralsnog niet. De middenvelder zelf is al sinds half mei akkoord, maar de clubs hebben elkaar nog niet gevonden. Met dit nieuwe bod hoopt De Oude Dame Atalanta alsnog te overtuigen. “Koopmeiners wil dat de deal slaagt, het is nu helemaal aan de clubs”, aldus Romano op X.

LEES OOK: 'Koopmeiners-duel' AZ-Atalanta eindigt in een gelijkspel, rabonagoal Zeefuik

Artikel gaat verder onder video

Koopmeiners zelf lijkt zich momenteel onmogelijk te maken bij zijn club door een transfer te forceren. De 26-jarige middenvelder staakt voorlopig de trainingen bij Atalanta om alsnog een overgang naar de Italiaanse top af te dwingen. “Hij wil niet langer met ons trainen of spelen”, zei trainer Gian Piero Gasperini in gesprek met L’Eco di Bergamo.

LEES OOK: 21-voudig Oranje-international in één zin genoemd met Bellingham: 'Begint zijn beste jaren op 26-jarige leeftijd'

De voormalig middenvelder van AZ ligt nog tot medio 2027 vast bij de Europa League-winnaar, waardoor de club een forse transfersom kan eisen. Naar verluidt heeft Atalanta een prijskaartje van zestig miljoen euro om de nek gehangen van Koopmeiners. Als de middenvelder daadwerkelijk de overstap maakt naar Juventus, dan deelt zijn oude club AZ flink mee. De Alkmaarders hebben een onbekend doorverkooppercentage weten te bedingen bij de verkoop van Koopmeiners aan Atalanta.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Derksen: 'Dit is te gek voor woorden. Wat voor indruk krijgt de wereld van ons land?'

Johan Derksen vraagt zich af: "Wat voor indruk krijgt de wereld van ons land, met dit soort beelden?"

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Heeft Az goed gedaan

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen