Justin Bijlow staat op en reageert opvallend na doelpunt Luuk de Jong

4 augustus 2024, 19:50
Foto: © ESPN

Justin Bijlow zag zondagavond vanaf de bank toe hoe zijn concurrent Timon Wellenreuther een strafschop veroorzaakte in het duel tussen PSV en Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal. De reactie van de reservedoelman was opvallend en zorgde voor de nodige opmerkingen op sociale media.

Wellenreuther haalde in het strafschopgebied Guus Til neer, waarna arbiter Jeroen Manschot naar de stip wees. De keeper van Feyenoord kreeg tot zijn eigen opluchting geen gele kaart. Als dat wel was gebeurd, was dat zijn tweede geweest. Eerder in de wedstrijd pakte Wellenreuther geel voor protesteren.

Artikel gaat verder onder video

Na de overtreding liep Bijlow vanaf de reservebank naar teammanager Frank Boer toe. Toen Luuk de Jong de penalty nam en scoorde, leek Bijlow eerst even te juichen, om daarna de handen voor het hoofd te slaan.

Volg de strijd om de Johan Cruijff Schaal tussen PSV en Feyenoord in ons liveverslag!

© ESPN
© ESPN

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Ja deze was overduidelijk. Maar ik snap deze jongen ook. Hij wil keepen. en eerlijk gezegd, hij is een hele goede keeper Maar dit gaat problemen opleveren dit jaar. Op zijn leeftijd, altijd eerste keeper, reserve op het EK en nu op de bank. Zwaar k

Goku
Link gekopieerd!
    33
    + 1
avatar

Ach hij wordt voorbij gegaan door een gelijkwaardige concurrent en niet door een 40 jarige keeper

boyke
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ach hij verlaat zijn geliefde Feyenoord heel snel en gelijk heeft hij. Het is en blijft de beste keeper van Nederland alleen jammer dat hij zo snel geblesseerd is en wat mij opvalt is dat onze grote vriend Wellenreuther weg wilde gaan omdat hij elders 1e keeper wilde worden en hij enkele weken snel bij tekende, Dat was al een teken aan de wand dat Bijlow het kon schudden en dat is voor mij een zeer schandalige zaak van Feyenoord. Ze hadden al beslist wie eerste keerper zou worden. Hopende dat Bijlow een goede club kan vinden en dat zou dan keeper 2 zijn die weg gaat. kunnen ze er weer een aan gaan trekken van 40 jaar.

boyke
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Dat gaat zeker problemen opleveren Copa als BIjlow weg gaat. Je bent al een keeper kwijt en nu Bijlow ook nog door een vies spel van die trainer. Hoge ballen is hij slecht en met praten moeten ze een stuk tape op zijn mond plakken en is heel erg onzeker als het spannend wordt. Dat hij Bijlow goed vervangen heeft is mede te danken aan de goede achterhoede dus daar kunnen ze beter goede voor terughalen dan middenvelders die heb je zat buiten Zerrouki die nog mag vertrekken van mij/ Eigen jeugd is stukken beter maar die moeten vlieguren maken. Te gek voor woorden zo breek je nooit door. en straks zijn ze lekker weg. Alleen kopen en je eigen spelers geen kans geven is een totaal verkeerd beleid.

AjaxAmsterdam34
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

goku jij bent echt altijd net als je mede supporters bezeten van de grootste club van Nederland snap ik heel goed als jou club 2x in de 24 jaar kampioen maar word.. over succes supporters gesproken laatste oefen potje was de kuip niet vol pas als er iets te behalen valt👌 Maar bloemen naar de scheids rechter gestuurd?, want die heeft weer is geholpen was namelijk geel voor de keeper 2x geel is rood.. over 40 jaar gesproken net of ze jong zijn in Rotterdam... Jeugd halen ze in Amsterdam omdat er niks is in jullie stadje.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen