Journalist reageert op Lucas Digne: geheim document in no-time miljoenen keren gezien

7 augustus 2024, 17:12   Bijgewerkt: 7 augustus 2024, 17:40
Foto: © Imago

Lucas Digne heeft zich genoodzaakt gevoeld om op social media te reageren op een gerucht over zijn toekomst. De Franse verdediger van Aston Villa zou volgens een Turkse journalist een akkoord hebben bereikt met Galatasaray over een tijdelijke overgang naar Turkije, maar dat nieuws ontkent hij. De journalist in kwestie reageert daarop met een foto van het huurvoorstel.

Digne staat sinds begin 2022 onder contract bij Aston Villa. De vleugelverdediger kwam in het afgelopen seizoen nog 46 keer in actie namens de nummer vier van Engeland, maar zou nu op het punt staat te verkassen naar Turkije. Dat suggereert de Turkse journalist Yagiz Sabuncuoglu althans. Volgens de verslaggever hebben Galatasaray en Digne een akkoord bereikt over een tijdelijke overgang van de Fransman en diende de Turkse grootmacht inmiddels een ‘officieel’ bod in bij Aston Villa.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Unai Emery laat Nederlander buiten zijn plannen en denkt aan verhuur

Maar van een samenwerking tussen Galatasaray en Digne lijkt het in elk geval deze zomer niet te komen. De verdediger, die in het verleden onder contract stond bij onder meer Paris Saint-German en FC Barcelona, was er als de kippen bij om te reageren op het gerucht. Sorry, maar dit is niet waar, zo leest het onder de tweet van Sabuncuoglu. Een reactie van de Turkse journalist liet vervolgens eveneens niet lang op zich wachten. Hij baart opzien door een foto van het huurvoorstel van Galatasaray te delen. Dat bewijst overigens niet dat Digne heeft ingestemd met een vertrek naar de Süper Lig. In het voorstel vraagt Galatasaray Aston Villa zelfs toestemming om de gesprekken met Digne aan te vatten.

De reactie van Digne leverde in no-time miljoenen views op. De zaakwaarnemer van Digne, Mikkel Beck, heeft Fabrizio Romano laten weten dat er helemaal geen sprake is van een deal. Volgens Beck heeft Galatasaray wel degelijk toenadering gezocht, maar is er van overeenstemming geen moment sprake geweest. Niet tussen de clubs en óók niet tussen club en speler. Digne zou zijn zinnen hebben gezet op een langer verblijf bij Aston Villa. Daar heeft hij nog een doorlopend contract tot medio 2026.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Bizar tafereel bij mogelijke Twente-opponent: VAR dronken en steelt verkeersbord

Een zeer opmerkelijk tafereel rondom de wedstrijd tussen Dinamo Kiev en Rangers FC, twee potentiële tegenstanders van FC Twente.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen