Jordan Henderson woest op ploeggenoot: 'Hij ging echt tekeer'

1 augustus 2024, 23:34
Foto: © Imago/Ziggo Sport/realtimes

Jordan Henderson uitte in de slotfase van de wedstrijd tussen FK Vojvodina en Ajax (1-3) zijn onvrede richting ploeggenoot Branco van den Boomen, zo zag Youri Mulder. Waarom Henderson uitviel tegen Van den Boomen was echter niet duidelijk.

"Henderson was enorm boos op Van den Boomen. Ik weet niet wat er nou precies was. Hij ging echt tekeer aan het einde van de wedstrijd. Wat daar nou aan de hand was?”, zegt Mulder bij Ziggo Sport.

Artikel gaat verder onder video

Van den Boomen viel aan het begin van de tweede helft in. Later kwamen ook Mika Godta, Steven Berghuis, Kristian Hlynsson en Betrand Traoré binnen de lijnen. Mulder zag dat Ajax gebaar was bij de wissels.

LEES OOK: Youri Mulder niet enthousiast over mogelijke versterking Ajax

“Van den Boomen heeft een bepaalde klasse. Je ziet wat meer klasse in de passing. Hij gaf een mooi balletje op Berghuis”, merkt Mulder op. “Ook Berghuis, Hlynsson en Traoré hebben wat meer klasse in de voeten. Maar dat was allemaal pas aan het einde van de wedstrijd. Toen pas was het basisspel van Ajax goed. In de counter, met de ruimte die ze krijgen, maken ze het schitterend af.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Berghuis tegen Vahle: 'Ik snap je vraag, maar het is niet netjes als ik antwoord geef'

Steven Berghuis kan na FK Vojvodina - Ajax geen antwoord geven op een vraag van Noa Vahle.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Lorenzo Chiquita
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Wat is er toch in hemelsnaam allemaal gebeurd met Ajax, totaal onherkenbaar prutsen, zo diep afgedaald tot een allerbelabberst nivo, zoals wel vaker wordt gezegd, successen uit een ver verleden bieden geen enkele garantie voor het heden, bij geen enkele echte topclub is zoveel geduld en tijd......om dit zo dramatisch te laten door etteren...er zit structureel een hele hele grote weeffout in deze vroeger prachtige club. Zo jammerlijk.....

Zilvervloot
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Helemaal mee eens eindelijk iemand die het begrijpt. Irriteer me al tijden mateloos (vooral 2 clowns hier op deze site) aan hoe onze doelstellingen maar op een 3e of 4e plek moeten zetten. Of alles maar moeten accepteren dat het wat minder is. Ajax onwaardig.

Zilvervloot
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Nummer 1 clown moet gelijk alweer reageren. Zal ik jou een tip mee geven? Wordt lekker supporter van Feyenoord aangezien je daar ook altijd een mening over hebt. Ajax is de beste club uit Nederland ook in slechtere tijden. Geen discussie mogelijk. En voor als die 2e clown reageert die kan beter supporter van PSV worden of dat is ie misschien al met zijn positieve woordjes naar die boeren toe genaamd Krotje.

boyke
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

En voor die 3e clown Stuntploeg kun jij beter je mond houden door alleen maar kritiek op een ander te geven en je arrogantie in de la te schuiven. Helaas moeten we constateren dat AJAX behoorlijk is afgedaald door verkeerd beleid en niet meer de beste club van het land is ook niet in slechtere tijden. probeer je eens te beheersen voor je wat schijft en geef eens toe dat helaas AJAX niet meer de club is van weleer. Goede tijden, slechte tijden en in dat laatste groepje van AJAX op dit moment.

Goku
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

🤣🤣🤣🤣 geweldig Stuntploeg

CG
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

We moeten echt erdoor heen bijten. Misschien dat het na 2026 weer heel erg goed met Ajax gaat waar we naar uitkijken !!!

Paul
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Die Henderson denkt dat hij het mannetje is, maar hij valt ontzettend tegen. Snap niet waarom hij opgesteld wordt. Is totaal geen Ajax speler. Er moet nog ontzettend veel veranderd worden, want met deze spelers gaat het ontzettend moeilijk worden tegen die grieken. Je hoort allerlei geruchten over interesses in spelers, maar er gebeurt niets.

ERIMIR
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Die geruchten over interesses hoor je van mensen die daar niet over gaan.

Thanatos001
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Alinea 3... Ah mika godta mijn favoriete ajax speler X)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen