Johan Derksen ziet Brian Priske een speler wegpesten en iets lachwekkends doen

26 augustus 2024, 22:06
Foto: © Talpa

Johan Derksen is uiterst kritisch op Feyenoord-trainer Brian Priske. De Deense oefenmeester speelde zondag met de Rotterdammers voor de tweede keer in de Eredivisie gelijk en kent daarmee een teleurstellende seizoenstart. Derksen ziet Priske binnen en buiten het veld gekke dingen doen.

In het programma Vandaag Inside gaat de besnorde analist los op Priske. Dat de trainer ervoor kiest om na de iedere wedstrijd met zijn gehele selectie in de middencirkel bij elkaar gaan staan, schiet bij het boegbeeld van het programma in het verkeerde keelgat: "Er komt een vent uit Denemarken en die gaat dit soort lachwekkende dingen doen voor de bühne. Onzin! De spelers moeten dit ook niet doen en de leiding moet dit ook niet accepteren", stelt Derksen. René van der Gijp liet eerder op de dag al weten niets te begrijpen van het reflecteren van Priske met zijn spelers op het veld.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Ergernis bij Vandaag Inside om Sierd de Vos: ‘Die had volgens mij een mix van xtc op’

Niet alleen dit ritueel van Priske staat Derksen niet aan, maar ook de tactische keuzes van de oefenmeester kunnen de analist niet bekoren: "Dit is dezelfde man die de beste keeper (Justin Bijlow) van Nederland wegpest uit De Kuip, omdat hij voor de reservekeeper (Timon Wellenreuther) kiest. En hij haalt de beste speler van Feyenoord (Quinten Timber) van het veld", doelt Derksen op de wissel van Timber in de 68e minuut van het duel tegen Sparta: "Dat denk ik: wat moet ik met zo'n man! Het is Duits, die Peter Hyballa bij NEC deed dit ook", weet Derksen nog.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 De heftigste rel ooit bij Vandaag Inside: 'Ze scholden elkaar na afloop de huid vol'

Na zestien jaar als eindredacteur is Jan Hillenius niet meer verbonden aan het programma Vandaag Inside. Hij doet nu een boekje open.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

RWBY
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Je speel gelijk, dan meteen weer gezeik? Triest..

Sticks
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Naja, je kunt op z'n minst toch wel stellen dat het kringgesprekje na de wedstrijd waar hij zijn spelers aan onderwerpt helemaal van de gekke is. En ik ben vast niet de enige die dat denkt. Het is acteerwerk eerste klas. Zelfs de spelers zullen gedacht hebben dat hij een schroefje mist. Waarom gaat ie niet gewoon binnen analyseren? Serieus wat een malloot.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Maar sticks jij lult sowieso negatief he ouwe psver 🤣🤣. Kijk je nooit andere sporten of naar buitenlandse competitie . Daar doen ze het ook . Dus ja joh je haat maakt weer dat je je huiswerk niet doet. Ik kijk wel vi en heb johan gehoord . Hieruit blijkt ook dat ik niet blindelings alles leuk vindt van de heren wat jij vaak beweerd . Wat hij vertelde over Feyenoord is gewoon onzin . Bijlow ineens de beste keeper van nederland etc etc . Men is net als jij opzoek naar

kib*
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

De door zo veel fans aanbeden Derksen heeft volkomen gelijk. Het was een kinderlijk lachwekkend gezicht dat kringetje, vooral na zo'n nare houding van Timber.

Jos Ligthart
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Derksen wanneer ga jij eens weg want je weet helemaal niks en je praat iedereen na en een hoop onzin ga toch weg

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen