Johan Derksen kijkt vol verbazing naar Feyenoorder, die 'de fout van zijn leven' maakt

22 augustus 2024, 08:11   Bijgewerkt: 22 augustus 2024, 09:06
Foto: © Talpa

Johan Derksen vindt het onbegrijpelijk dat Feyenoord-spits Santiago Giménez niet naar Nottingham Forest zou willen. De Snor denkt dat het voor de Mexicaanse voetballer 'de kans van zijn leven' is die in de toekomst mogelijk niet zo snel meer voorbij komt. De analist van Vandaag Inside vindt daarnaast dat de zaakwaarnemer van Giménez niet op de juiste manier heeft gehandeld.

Onlangs werd de interesse van het Engelse Nottingham Forest in Giménez bekend. De club uit de Premier League heeft verschillende aanbiedingen uitgebracht, maar heeft woensdag besloten de stekker uit de deal te trekken. Dat heeft te maken met de vraagprijs van Feyenoord voor Giménez. De Rotterdammers willen het uitgaande transferrecord verbreken met een transfer van Giménez. Nottingham Forest wist daarvan en heeft besloten door te schakelen naar Arsenal-spits Eddie Nketiah.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Opvallend moment voor invalbeurt Ueda bij Feyenoord: 'In 25 jaar nog nooit gezien'

Martijn Krabbendam van Voetbal International meldde maandag dat ook Giménez niet naar Nottingham Forest zou willen. Een grote fout van hem, vindt Derksen: "Giménez, die maakt de fout van zijn leven", steekt de analist van wal in het programma Vandaag Inside: "Hij vindt Nottingham Forest een oninteressant clubje en wil naar een grotere club, daar is hij niet goed genoeg voor. Het is de kans van zijn leven om met Nottingham Forest op het hoogste niveau van Europa te voetballen. Dat moet hij met allebei de handen aangrijpen", vindt Derksen.

De oud-voetballer van onder meer Go Ahead Eagles vindt het om verschillende reden onbegrijpelijk dat Giménez zo'n avontuur niet ziet zitten en kijkt ook kritisch naar de rol van de belangenbehartigers van de Mexicaan: "Hij gaat daar een waanzinnig salaris verdienen, vijf tot tien keer zoveel als bij Feyenoord. Maar als hij het goed doet, dan kan Aston Villa een keer voor Giménez komen. Aston Villa zal hem alleen nooit bij Feyenoord weghalen, maar ik vind het vooral een falende zaakwaarnemer. Die zaakwaarnemer moet ook zeggen van: die grote clubs, die komen niet voor jou", besluit Derksen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wassim Essanoussi verlaat Feyenoord en verschijnt direct in shirt van Ajax

Wassim Essanoussi heeft zich niet populair gemaakt bij de supporters van Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Danny86
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

"als" hij het goed doet Als spits is dat bij een degradatie kandidaat een stukkie lastiger dan bij een middenmoter of hoger Daarbij is Gimenez meer een spits voor de Portugese Italiaans of Spaanse competitie

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Zo kun je zien dat die stomme snor geen ballen verstand heeft van het voetballen. Ten eerste is hetgeen Forrest biedt te laag. Ten 2e hebben ze al 3 spitsen rondlopen, dus de kans op spelen wordt wel erg klein

0laf
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

De voormalig speler van Go Ahead, die nu dik 70 is en vooral poep praat, zal wel even vertellen wat Gimenez en zijn zaakwaarnemer moeten doen.

Willemklein1950
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Nou nee, hij geeft zijn mening net zo als jij en ik. Hij heeft in ieder geval betaald voetbal gespeeld in tegenstelling tot velen hier. En Giminez is inderdaad niet de superspits die mensen denken dat hij is. Buiten onze Mickie Mouse competitie stelt hij weinig voor. Mvg Willem Klein

0laf
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Willem, onze zogenaamde MM competitie slaat nergens op. Wij staan zo hoog op de UEFA ranking door ploegen die in deze competitie actief. Dan zal MM toch niet zo slecht zijn als we allemaal napraten?

Willemklein1950
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Beste Olaf, achter de top 5 landen in Europa komen wij, dat betekent dat de overige landen nog minder voorstellen.Mijn punt is, in bv de PL moet je echt over een aantal specifieke kwaliteiten beschikken om daar te kunnen slagen, voir beelden genoeg vanuit onze competitie die daar jammerlijk mislukt zijn. Ik schaar Giminez in diezelfde catagorie. Met vriendelijke groeten Willem Klein

Copa
Link gekopieerd!
    34
    + 1
avatar

Kloese maakt de fout die Feyenoord zo vaak heeft gemaakt in het verleden en waarin Az juist heel sterk was. Verkoop ten minste!! 2 spelers die je veel geld opleveren. Verkoop spelers die top hebben gepresteerd en wacht niet nog een jaar. Het jaar daarna presteren zo nooit meer zoals voorheen en dan zakt de waarde weer. Kloese wordt de hemel in geprezen, maar op dit gebied handelt hij dom

Goku
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Ten eerste wil Santi zelf niet. Ten tweede verkopen jullie Brobbey ook voor 10 mil? Ten derde kijk naar A Madrid komen van zelf weer terug. Jij schijnt het nog niet te snappen dat wij niet hoeven te verkopen in tegenstelling van jou club.

Hurricane.
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Wat dat betreft doet kloese het beter. Die haalt allemaal spelers van dik over de dertig en vriendjes van fiascoli. Waarom verkoopt hij brobbey en bergwijn niet eigenlijk. Ze moeten toch geld genereren.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Hurricane niemand wil die 2 hebben

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen