Johan Derksen geeft Francesco Farioli compleet nieuwe bijnaam

20 augustus 2024, 23:04   Bijgewerkt: 20 augustus 2024, 23:17
Foto: © Imago/SBS6/realtimes

Johan Derksen stoort zich tot dusverre aan de persoonlijkheid van Ajax-trainer Francesco Farioli, zo laat hij weten bij Vandaag Inside. De Snor geeft de temperamentvolle een ludieke bijnaam.

De felle woorden komen voort uit de uitspraken van Marco van Basten, die een dag eerder ontzettend kritisch was op de beleidsbepalers van Ajax. Derksen schaart zich vierkant achter de mening van de oud-Ajacied. “Het is echt mismanagement daar! Dat gebeurt nu weer omdat ze die ‘gekke Italiaan’ binnenhalen, die geen ervaring heeft”, vindt De Snor.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Verweij fileert vernietigende Driessen: 'Jij hebt nog geen training gezien, zelfs geen wedstrijd!'

“Oh, die coach bedoel je. Nee, die Italiaan (Farioli, red) slaat helemaal nergens op”, reageert Wilfred Genee. “Dat is een soort professor. Heb je hem voorbij zien komen of niet? Dat is echt zo’n jongen die alléén maar tegenvragen stelt aan een interviewer en alles probeert uit te leggen op een hele vreemde manier”, gaat de presentator verder.

LEES OOK: Wilfred Genee raakt geïrriteerd: 'Sodemieter op man, ongelooflijk. Wat is dat voor onzin?'

Derksen komt vervolgens met een nieuwe bijnaam. “Het is een beetje Tita Tovenaar, hè? Hij doet net of hij het voetbal heeft uitgevonden, terwijl hij ooit bij een kutclubje reservekeeper is geweest…”, zegt de televisiepersoonlijkheid.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Pijnlijk moment tussen Frank van der Lende en Bertrand Traoré op open dag Ajax

Een pijnlijk moment tijdens de open dag van Ajax. Aanvaller Bertrand Traoré zag zich genoodzaakt om presentator Frank van der Lende te corrigeren.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

@FCupdate Als je een beetje een kwalitatieve website wilt zijn, dan is dit toch niet artikelwaardig? RTLBoulevard gehalte, maar dan een nog lager niveau. Hebben jullie geen eindredacteur die alle artikelen controleert?

Ajeto!
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

"FCUpdate.nl is een toonaangevende website voor het laatste voetbalnieuws. De website onderscheidt zich met live verslagen uit de Eredivisie, Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, Champions League, Europa League en Conference League. Buiten het live voetbal om gaat speciale aandacht uit naar nieuws over de Eredivisie, transfers en interessante video’s. Ook vind je een overzicht van alle blessures en schorsingen in de grootste Europese competities." Volgens mij hebben ze dat ooit eens in "over ons" opgeschreven en daarna nooit meer geüpdate

IM22010
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Er was een tijd dat je bij FCupdate serieuze nieuwsartikels las. Lees een goeie 10 jaar artikelen op deze site. De onzinartikelen van niveautje Telegraaf, The Sun, etc. met hun verzonnen geruchten werden genegeerd. Tegenwoordig krijg je dagelijks in vorm van 20 artikelen een samenvatting van VI Inside. Is er echt niks anders te melden? Ik snap als een redacteur VI helemaal geweldig en hilarisch vindt, maar doe dat lekker voor jezelf. Hoef niet doodgegooid te worden met artikelen van een niveautje Story.

IM22010
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Ging net even kijken, 8 artikelen te zien op mijn scherm waarvan er 5 gaan over wat Derksen en Van der Gijp vinden of zeggen. Minder dan 50% gaat daadwerkelijk over voetbalnieuws terwijl we in een transferwindow zitten…

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Je kunt Derksen ook de bijnaam Dreksen geven.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen