‘Bakayoko weigert megasalaris nadat PSV akkoord gaat met recordbedrag’

27 augustus 2024, 21:40
Foto: © Imago

Johan Bakayoko heeft een overstap naar het Saoedische Al-Hilal afgewezen, zo weet transferjournalist Sacha Tavolieri. PSV was al akkoord met een recordsom van 55 miljoen euro, maar de Belg is niet van plan naar het Midden-Oosten te verkassen.

Bakayoko liet in juli al weten dat hij alleen van plan is PSV te verlaten voor de absolute top van Europa. Daar lijkt hij zich ook richting het einde van de transferperiode aan te houden. De Belg zou namelijk een megasalaris van dertig miljoen euro per jaar van Al-Hilal uit Saoedi-Arabië hebben afgewezen.

LEES OOK: 'Noa Lang heeft een probleem bij PSV'

Artikel gaat verder onder video

De Eindhovenaren waren klaar om een bod van 55 miljoen euro van de club uit het Midden-Oosten te accepteren, maar Bakayoko heeft geen zin om die overstap te maken. Voor de buitenspeler is Al-Hilal nooit een optie geweest, waardoor PSV geen recordsom uit Saoedi-Arabië kan bijschrijven.

LEES OOK: Elfrink ontkracht PSV-gerucht: 'Geen enkele aanwijzing dat hij nu serieus in beeld is'

Contractverlenging bij PSV

Op dit moment is Bakayoko met PSV in gesprek over het verlengen van zijn huidige verbintenis, die tot medio 2026 loopt. De Eindhovenaren hopen de aanvaller een jaar langer vast te leggen, waardoor ze hem volgend jaar alsnog voor een flink bedrag kunnen verkopen. Volgens Marco Timmer van Voetbal International is de regerend landskampioen hetzelfde van plan met Jerdy Schouten, Joey Veerman en Olivier Boscagli als zij na de deadline nog in Eindhoven spelen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Walter Benítez 'voelt zich in de maling genomen' door PSV

Doelman Walter Benítez is niet blij met de gang van zaken bij PSV.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

lol PSV ook geen normen en waarden als het om geld gaat.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze hebben geld nodig in Eindhoven. Lijden aan hoogmoedswaanzin komen hun vanzelf vroeg of laat tegen.

larsson
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Trolletjes uit Rotterdam zijn er weer hoor. Heel eerlijk Feyenoorders beginnen langzamerhand de meest onuitstaanbare fans van Nederland te worden. Maar ik vind mooi om te zien. Jonge kerel die meer geld kan verdienen dan bijna iedereen maar kiest voor zijn talent en voetbal. Geweldig om te zien en zulke jongens zie ik graag meer

Flamingo
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Larsson, Ik ben voor Feyenoord. Kan alleen maar louter respect hebben voor Bakayoko dat hij niet voor het grote geld kiest en niet in die zandbak gaat voetballen. Ik ga helemaal met je mee in dit verhaal. Vind het überhaupt zonde dat al die goede voetballers die kant op gaan.

Goku
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

larsson, mmm trol is een keer wat anders dan kakkerlak. Maar zaken doen met clubs uit midden oosten en hier in Nederland mee doen met de moraalridders. Dat terzijde, ben ik met het laatste helemaal mee eens

jurgen😎
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Trolletjes ??? larsson jij moet niet praten over trolletjes want je kwam zelf bijdehand doen op feyenoord artikelen en dan kom je nu op een PSV artikel janken over trolletjes. Hou je mond hoor hey.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen