Jack van Gelder hoort klagende René van der Gijp: 'Ik heb totaal geen medelijden met ze'

13 augustus 2024, 09:39
Foto: © Talpa

Jack van Gelder zich wel iets voorstellen bij de wens van René van der Gijp om er met het programma Vandaag Inside wat vaker tussenuit te gaan. De voormalig voetbalcommentator heeft na het zien van de beelden van de klagende Van der Gijp geen medelijden met de heren van Vandaag Inside, maar snapt wel waar zijn idee vandaan komt.

Van der Gijp gaf onlangs in gesprek met Shownieuws aan dat hij graag een rustmoment zou willen gedurende het seizoen dat Vandaag Inside op televisie is. Bekend is dat de analist de werkdruk hoog vindt en hij zou het een welkome wijziging in de programmering vinden als Vandaag Inside er in de maand april even tussenuit gaat: "Dus januari, februari, maart, dan april niet, en dan weer mei, juni, juli", zei Van der Gijp daarover.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Johan Derksen onthult wat John de Mol tegen Van der Gijp zei over 'VI-boete'

De beelden werden maandagavond getoond in het programma De Oranjezomer, dat Vandaag Inside gedurende de zomer vervangt: "Ik kan het mij wel voorstellen. Ik heb ook nog nooit zo'n lange reeks aan een tafel gezeten, ik klaag nergens over, maar ik kan mij voorstellen dat er op een gegeven moment iets in kan sluipen. Het is monsterlijk wat ze doen", stelt Van Gelder.

De analist vervolgt: "Maar ik heb totaal geen medelijden met ze, want ze krijgen er gigantisch veel geld voor. Het is een wel een hele klus, vijf dagen in de week, dertien of twintig weken achter elkaar. Dat is gewoon een hoop werk", besluit Van Gelder.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Gijp zet appartement te koop: opvallend lage vraagprijs, naakte vrouw hangt aan de muur

René van der Gijp heeft zijn appartement aan de boulevard van Scheveningen te koop gezet.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Exitium
Link gekopieerd!
    31
    + 1
avatar

" "Het is een wel een hele klus, vijf dagen in de week, dertien of twintig weken achter elkaar. Dat is gewoon een hoop werk", besluit Van Gelder. " <<<<< Eh, half Nederland doet dat?

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Ja als we zo gaan praten ken ik er nog wel een paar . Makkelijk scoren weer . Het is idd geen zwaar werk . Maar je moet wel 20 weken elke dag een uur vol lullen . Maar goed ga eerst eens kijken hoe v d gijp en v gelder wat zeggen ,en niet het lezen . Dan zul je zien dat het allemaal mee valt .

Lec
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Ja en? Dat is toch ook wel te merken dat ze zo maar wat zitten te ouwehoeren. Als iemand ze echt heel makkelijk verdiend zijn het die mannen van VI wel.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Weer een nieuw accountje 🤔. Maare Lec daar worden ze voor gevraagd want het scoort ondanks de haat hier gewoon goed . Oftewel er zijn zat mensen die het wel leuk vinden . Maar om het voor die mensen leuk te houden is een maandje rust beter vind vd gijp en v gelder . Maar goed blijkbaar moeilijk voir je

Lb
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Wij hebben geen medelijden met jouw jij zit alleen maar daar voor de aandacht jack vd Gelder zo nagemaakt enorme griezel

Lb
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Dat hij nog wordt uitgenodigd vd Gelder onbegrijpelijk vind ze eigen altijd erg leuk

Bret
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Eng mannetje die van Gelder maar Hendriks zal wel niet zonder hem kunnen ook zijn opmerking over hoofddoek Hassan vondt hij vreemd dan ook maar geen kruisjes meer slaan door atleten dan wat en arrogantie die man

Goku
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ook zijn uitleg gehoord?

Lec
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Iedere normale Nederlander zou wel willen dat ze voor hun salaris MAAR 20 weken hoefde te werken. Jan met de pet MOET het hele jaar werken. Als die nou eens zouden klagen ipv dat verwend patsertje Gijp😖🤦‍♂️

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Daar gaat het toch helemaal niet om joh. Hij zegt nergens dat hij een heel zwaar beroep heeft . Maar ga eerst eens kijken en niet lezen .

FriesR
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Nou wat een klus hoor, die weet totaal niet wat werken is dus. Er zijn miljoenen mensen in Nederland die 5 dagen in de week werken en maanden lang tot ze met vakantie mogen en voor veel minder geld dan die kneuzen op tv. Die snappen dus echt niks van de echte wereld. .

Sparta010
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Gijpie is al zijn hele leven liever lui dan moe. Dat was hij tijdens zijn voetbalcarrière en dat is hij nu nog steeds. De enige man die van niets doen, overspannen kan raken. Aan de andere kant heb ik me vroeger kostelijk kunnen vermaken met zijn optredens Aan tafel. De laatste jaren is het wel een stuk minder geworden dus wat mij betreft krijgen ze die maand pauze. Weetje wat, neem lekker 2 maanden pauze.

Rip visser
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Van mijn mogen ze we 12 mnd vakantie nemen. Al dat gezeik over politiek van Johan Derksen. Pas als het over sex gaat wordt van der Gijp wakker. Na 5 glazen rode wijn. En dan lachen om zijn eigen grappen.

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Inderdaad wat de meeste hier schrijven klopt dat Gijpie niet moet klagen. Hij heeft met zijn volle verstand voor zo ver hij dat heeft een contract getekend bij om John. Hij krijgt daarbij een salaris waar veel mensen jaloers op zijn. Ik heb zelf jaren veel meer uren gewerkt dan hij voor een veeeeel minder salaris. Ik hield van mijn werk en heb dat altijd met plezier gedaan. Van der Gijp grijpt volgens mij de laatste tijd te veel naar de azijn fles en dan wordt het tijd dat hij uit het zicht van de camera's verdwijnt.

Rip visser
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ben ik volkomen met je eens weken van 60 of 70 uren waren niks. En vd Gijp verdiend een vermogen. Met zijn domme humor. En nog eens irritant er doorheen lachen met dat zelf gemaakte lachje van hem. Ik ken hem goed zat. Zo heeft hij nooit gelachen. Het wordt een beetje irritant.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen