Groot probleem bij Feyenoord: 'Wie zegt tegen hem dat hij een keer zijn best moet doen?'

27 augustus 2024, 17:38   Bijgewerkt: 27 augustus 2024, 20:27
Foto: © Imago

Feyenoord heeft het erg lastig in de eerste weken van dit seizoen. Het vertrek van trainer Arne Slot weegt zwaar en ook het gemis van Mats Wieffer en zelfs Yankuba Minteh doet zich voelen. Het ontbreekt de selectie van coach Brian Priske bovendien aan ‘leiders’, zo zien de podcastmakers van Hard Gras. Henk Spaan vraagt zich af wanneer iemand ingrijpt bij Santiago Giménez.

De Mexicaanse spits staat in het middelpunt van de belangstelling. Hij was vorig jaar voor de winterstop niet te houden, maar in de tweede seizoenshelft viel hij ver terug. Giménez zal zich willen revancheren en ging met vier doelpunten in de eerste drie officiële wedstrijden van dit seizoen goed van start, maar in de stadsderby tegen Sparta kwam hij helemaal niet in het spel voor. De aanvaller wordt volop in verband gebracht met een transfer naar Nottingham Forest, dat zich vooralsnog niet zomaar gewonnen geeft, maar het is de vraag of hij inderdaad naar Engeland verkast.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Extra pijnlijk: ESPN doet na Sparta - Feyenoord onthulling over wat Priske met Zerrouki van plan was

Timber en Geertruida

Het optreden van Giménez tegen Sparta is Spaan niet onopgemerkt gebleven. De columnist van Het Parool ziet sowieso een probleem in het elftal van Feyenoord. Zo laat Ramiz Zerrouki nog niet zien waarom de Rotterdammers hem vorig jaar er zo graag bij wilden hebben. “Bij Feyenoord heeft hij nog niet op het niveau gespeeld wat hij bij Twente haalde. En Stengs doet wel chagrijnig tegen medespelers, maar hij is ook niet echt iemand die de boel een beetje met zich meetrekt”, zegt Spaan in de Hard Gras Podcast. “In principe zijn Timber en Geertruida de leiders. Dat zijn ook de beste spelers. Maar Geertruida is ook niet echt iemand die… Door zijn spel is hij een soort leider, maar niet verbaal ofzo. Dat zie je zelden.”

LEES OOK: Gefrustreerde Timber meldt zich voor de camera: 'Je vraagt het en geeft zelf antwoord'

Giménez tegenspreken

Spaan mist in dit Feyenoord een speler die een teamgenoot op zijn plek durft te zetten of überhaupt durft aan te spreken. “Wie zegt tegen Giménez dat hij een keer zijn best moet doen?”, vraagt hij zich af. Spaan wil niets weten van de transferperikelen. “Iemand moet ook weleens Giménez tegenspreken, want ik heb het idee dat hij gewoon zijn best niet doet”, zo klinkt het.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Mario Been spreekt Johan Derksen volledig tegen en komt met compleet ander verhaal

Mario Been laat zijn licht schijnen over een potentiële uitgaande transfer bij Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Mooie foto boven het artikel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen