Ten Hag kan Man United-target doorstrepen: horrorblessure bij Nottingham Forest - Bournemouth

17 augustus 2024, 17:31
Foto: © Imago/Viaplay/realtimes

Het seizoen 2024/25 is dramatisch begonnen voor Nottingham Forest-middenvelder Danilo. De 23-jarige Braziliaan, die eerder deze week nog werd gelinkt aan het Manchester United van trainer Erik ten Hag, viel al na zes minuten spelen zwaar geblesseerd uit in het duel met Bournemouth.

Bij een luchtduel met tegenstander Antoine Semanyo ging het helemaal mis voor Danilo. De Braziliaan kwam ongelukkig terecht en greep meteen naar zijn been. Al snel werd duidelijk dat het een zeer serieuze blessure betreft, aangezien beveiligingspersoneel de speler met doeken afschermde. Op het moment dat Danilo per brancard van het veld werd gedragen, produceerde hij nog wel een duimpje richting het publiek.

LEES OOK: 'Van Nistelrooij wordt hoofdtrainer van Manchester United'

Artikel gaat verder onder video

Danilo is bezig aan zijn derde seizoen in dienst van Nottingham Forest. De Braziliaan werd in de winter van 2023 voor een bedrag van 20 miljoen euro weggeplukt bij Palmeiras uit zijn vaderland. Vorig seizoen kwam hij tot 29 Premier League-wedstrijden, waarin hij tweemaal trefzeker was en evenzoveel assists afleverde. Het leverde Danilo naar verluidt belangstelling van Manchester United op. Engelse media, waaronder de Daily Mail, meldden gisteren (vrijdag) dat de club van Ten Hag geïnformeerd zou hebben bij Forest, terwijl ook AC Milan de speler op de korrel zou hebben.

LEES OOK: Neville sluit voor fors bedrag weddenschap af met Carragher en is heilig overtuigd van Ten Hag

Op het moment dat Danilo zijn trieste aftocht maakte, stond het nog 0-0. Een kwartier na de hervatting zette spits Chris Wood Nottingham op een 1-0 voorsprong. Bij Forest heeft voormalig PSV'er Ibrahim Sangaré een basisplaats. Bij Bournemouth geld dat voor voormalig Eredivisiespelers Luis Sinisterra en Milos Kerkez, terwijl ook Dean Huijsen - deze zomer overgenomen van Juventus - aan de aftrap verscheen. Justin Kluivert zit vooralsnog op de bank.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Ten Hag schakelt door en gaat na De Ligt en Mazraoui achter volgende ex-Ajacied aan'

Manchester United krijgt mogelijk nóg een smaakmaker van het Ajax van 2018/19.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen