Gorter wil niet naar Heerenveen: ruildeal met Ajax ‘staat op klappen’

22 augustus 2024, 14:04
Foto: © Ajax

Er komt mogelijk toch géén ruildeal tussen Ajax en sc Heerenveen. Woensdag kwam naar buiten dat de Amsterdammers geïnteresseerd zijn in de komst van doelman Andries Noppert en dat goalie Jay Gorter de omgekeerde weg zou kunnen bewandelen, maar volgens Voetbal International heeft laatstgenoemde geen trek in een verhuizing naar Friesland. Wat dit voor Noppert betekent, is vooralsnog onduidelijk.

Verslaggever Tim van Duijn van Voetbal International verbaasde woensdag vriend en vijand met zijn nieuwtje over Ajax en Noppert. De Amsterdammers zijn op zoek naar een nieuwe doelman - omdat Diant Ramaj mag vertrekken - en zien in Noppert een geschikte kandidaat. De boomlange goalie van sc Heerenveen heeft wel oren naar een overstap naar Ajax, omdat hij in Friesland zijn basisplaats is kwijtgeraakt aan Mickey van der Hart. In het geval dat Noppert verkast naar Ajax, zou Gorter de omgekeerde weg kunnen bewandelen. Gorter is op dit moment derde (!) keeper in de hoofdstad.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Ajax vlak voor Noppert-nieuws gelinkt aan nóg een doelman: 'Gesprekken zijn al gaande'

Maar de oud-doelman van Go Ahead Eagles heeft op dit moment dus geen trek in een overgang naar sc Heerenveen. “Ajax en Heerenveen waren met elkaar in gesprek over een keepersruil. Noppert wil graag naar Ajax, nu hij de strijd onder de lat bij Heerenveen heeft verloren. Gorter staat echter minder te springen en het lijkt er sterk op dat hij bij Ajax blijft”, zo klinkt het. Daar zou nog verandering in kunnen komen. “Heerenveen rekent in ieder geval niet op zijn komst”, zo leest het echter.

Of de transfer van Noppert naar Ajax nu ook van de baan is, moet nog blijken. “Zijn relatie met trainer Robin van Persie van Heerenveen staat onder druk en hij hoopt op een oplossing. Of de transfer van Noppert naar Ajax vanwege de afzegging van Gorter nu definitief van de baan is, is niet duidelijk. Heerenveen wil de Fries in ieder geval alleen laten gaan als het een geschikte vervanger kan verwelkomen.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ‘Ajax twijfelt niet aan zijn kwaliteiten, maar heeft wel vraagtekens over zijn mentaliteit’

Een uitgaande transfer lijkt aanstaande bij Ajax, voor het sluiten van de transfermarkt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Sticks
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Ik vind het prima. Noppert zou ik bij Ajax niet willen. Gorter gewoon verkopen en kijken voor een jonge talentvolle doelman.

Copa
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Dit is zonder meer het beste

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Hetkoppeltje krotje /storm in ere hersteld 🤣🤣🤣🤣

Allback
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Als de echte reden is dat Gorter niet naar Heerenveen zou willen (heel begrijpelijk, waarom zou je van de bank van Ajax naar wellicht de bank van Heerenveen willen verhuizen), zou je dat als Ajax zijnde dat niet eerst met de speler hebben besproken voordat je een deal bespreekt met Heerenveen?

Goku
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Denk het niet, als die er nu vanaf ziet

Copa
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

De Neeskens varaiant dan maar. Niet spelen , niet trainen met de selectie, wel de trappen op en af lopen in het stadion. Deze kerel kost Ajax geld en wat geeft hij er voor terug? Veel tegengoals. Als ik aan Gorter denk, dat is slechts als ik iets over een keeper bij Ajax lees, dan denk ik aan de grimassen op de bank toen Tadic zijn team wilde schreeuwen naar een overwinning. Dit beviel meneertje niet, het lek tussen de doelpalen en naar de media

CG
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Het blijft een rommelige bende bij Ajax, mogelijk ook de komende twee maanden !!!

Klantenservice
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

'Noppert wil graag naar Ajax, nu hij de strijd onder de lat bij Heerenveen heeft verloren.' Voor mij een gekke redenering, want bij Ajax zou hij de strijd ook verliezen. Van wisselspeler bij club A, naar wisselspeler bij club B.

Goku
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Nou van een 40 jarige de strijd niet winnen, lijkt me stug.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen