Gezicht van Luka Ivanusec 'staat op onweer' na Sparta - Feyenoord (1-1)

25 augustus 2024, 17:10
Foto: © ESPN

Na de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam (1-1) moesten diverse wisselspelers van Feyenoord sprintjes trekken over het veld. Hoewel dat gebruikelijk is, spreekt analist Danny Koevermans van ESPN zijn afkeuring erover uit.

Na afloop van de stadsderby ging het even over Quinten Timber, die met onbegrip reageerde toen hij naar de kant werd gehaald tijdens de tweede helft. “Niet alleen Timber was gefrustreerd, maar we zagen net ook de wisselspelers, onder meer Luka Ivanusec, bij hen stond het gezicht ook op onweer”, zei verslaggever Sinclair Bischop.

Artikel gaat verder onder video

Koevermans reageerde: “Ik zei net tegen Karim (El Ahmadi, red.): ik ben blij dat ik in deze tijd niet meer speel. Daar word je toch helemaal gek van? Dat je na de wedstrijd nog al die sprintjes moet doen…”

LEES OOK: Justin Bijlow houdt het niet droog na laatste fluitsignaal bij Sparta - Feyenoord

“Je hebt al de pest erin dat het 1-1 wordt en dat je niet bent ingevallen, al waren sommige van die wisselspelers wel ingevallen. Zelfs Giménez (die een basisplaats had, red.) zag ik nog even”, aldus de voormalig aanvaller van onder meer Sparta.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Hoog bezoek van Ajax bij wedstrijd tussen Sparta en Feyenoord

Bij de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Feyenoord waren twee vertegenwoordigers van Ajax aanwezig.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Eerlijk is eerlijk, het gaat of is het al aan het rommelen in Rotterdam. Het gezicht van te Kloese staat op hoogspanning. De spelers zagen er niet happy uit, ze zijn ontevreden over het verloop van de transfers, logisch als je elders beter en rijker kan worden en niet mag/kan vertrekken, alleen voor veel geld dat nooit komt. Een Timber die sterallures begint te krijgen toen hij gewisseld werd, hij is wel de verlosser van Feyenoord. Een Priske, ik heb het te doen met die man, die veel uit te leggen heeft. De bovenkant van de ED hoeft geen vrees voor Feyenoord te hebben, zelfs met de sterkhouders. Toch zitten er leuke spelers bij hen: Zechiëls, Nadje, Bueno, Paixao, hopelijk gaat het beter, maar in Europa wordt het weer niks verwacht ik. Ach je weet het maar nooit.....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen