'Geen weg meer terug: PSV heeft levensgroot probleem met Boscagli'

19 augustus 2024, 23:34   Bijgewerkt: 19 augustus 2024, 23:48
Foto: © Imago/realtimes

Er lijkt voor Olivier Boscagli 'geen weg terug' bij PSV, zo schrijft het Eindhovens Dagblad maandagavond. De verdediger kan naar Brighton & Hove Albion en heeft intern meermaals laten weten dat hij per se wil vertrekken. "Er is geen vertrekwens, maar een vertrekeis", schrijft verslaggever Rik Elfrink.

Boscagli heeft van PSV te horen gekregen dat hij nu nog niet kan vertrekken, omdat PSV eerst wil werken aan het aantrekken van een vervanger. Bovendien wil de club meer geld van Brighton. Het tweede bod van Brighton, dat acht tot tien miljoen euro zou bedragen, wordt door de Eindhovenaren als te laag beoordeeld. PSV zou inzetten op een bedrag van minstens twintig miljoen euro.

Artikel gaat verder onder video

Volgens het Eindhovens Dagblad loopt PSV het risico dat Boscagli ongemotiveerd raakt, als hij bij PSV blijft. "Boscagli geldt als zeer aimabel en wordt door elke steward, medespeler, staflid, directeur of ander personeelslid bij PSV ontzettend gerespecteerd. Maar de Monegask is ook een trotse man, die naar verluidt vindt dat PSV onredelijk is als de club hem de transfer niet gunt", zo stelt Elfrink.

LEES OOK: 'Er wordt lacherig over hem gedaan, maar PSV mag blij zijn dat hij erbij zit'

Boscagli wil op een ‘nette manier’ afscheid nemen van PSV. Hij zint op een overstap naar de Premier League, waar hij zich wil meten met de beste spelers ter wereld. “PSV heeft een levensgroot probleem te managen en moet een nieuw bataljon verdedigers invliegen als Boscagli echt niet meer van mening verandert en per se weg wil”, aldus Elfrink.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV ziet flop van seizoen 2023/24 transfer van 14 miljoen euro maken

Een speler die niet wist te slagen bij PSV, maakt toch nog een fraaie transfer.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

sapperloot
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Dit begint toch wel heel ellendig te worden voor PSV Stel tenminste de voorwaarde dat hij tot de deadline blijft

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Een speler die ontevreden is, is tevens je achilleshiel in je team. Net als de slechtste speler gewisseld dient te worden, dien je hem ook te behandelen. Hij kan wel maar wil niet dus geen juiste wedstrijdinstelling en of motivatie. Gewoon een poosje laten banken dan komt ie wel weer met beide voetjes op aarde.....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen