‘Feyenoord ziet talentvolle doelman mogelijk vertrekken; meerdere Eredivisieclubs tonen interesse’

2 augustus 2024, 09:10   Bijgewerkt: 2 augustus 2024, 09:15
Foto: © Imago

Mikki van Sas kan Feyenoord deze zomer mogelijk op huurbasis verlaten, meldt Fabrizio Romano op X. Volgens de transfergoeroe heeft de pas twintigjarige doelman de interesse van meerdere clubs uit de Eredivisie gewekt, om welke clubs het gaat is vooralsnog niet duidelijk.

Van Sas leek dit seizoen in Rotterdam derde doelman te worden achter Justin Bijlow en Timon Wellenreuther, maar kan dus mogelijk vlieguren gaan maken in de Eredivisie. Volgens Romano wordt binnen Feyenoord nu gesproken over een tijdelijk vertrek van de talentvolle keeper.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: ‘Feyenoord heeft eerste directe versterking binnen en huurt tweevoudig Argentijns international’

Feyenoord nam deze zomer al afscheid van derde keeper Kostas Lamprou, die geen nieuwe verbintenis kreeg in Rotterdam, terwijl Thijs Jansen onlangs verkocht is aan SC Cambuur. Met Van Sas kan er dus wederom een doelman, al dan niet tijdelijk, vertrekken uit Rotterdam. Overigens heeft de bekerwinnaar van het afgelopen seizoen met Mannou Berger nog wel een andere talentvolle doelman in huis.

LEES OOK: ‘José Mourinho komt in zoektocht naar versterking voor het middenveld uit bij Feyenoord’

Van Sas kwam in de zomer van 2023 transfervrij over van Manchester City en heeft bij Feyenoord een contract tot medio 2026. Voordat de 1.93 meter lange doelman de overstap maakte naar Engeland keepte hij in de jeugdopleiding van FC Utrecht. Van Sas keepte afgelopen woensdag nog wel ruim 25 minuten in de met 1-3 verloren oefenwedstrijd tegen AS Monaco.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord-fans zien één lichtpunt tegen Benfica: ‘Misdaad als hij op de bank belandt’

Feyenoord speelde een overwegend kansloze oefenwedstrijd tegen Benfica, maar de supporters van de club zagen wel één lichtpunt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Zoals Ajax steeds verweten werd qua selectie een puinhoop is, nu is Feyenoord aan de beurt, mooi man. Overal is er reuring Koning Jacoba, Jacoba is van de aardebodem verdwenen na de vernedering Lissabon.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Krotje misschien is kj op vakantie . Niemand is verplicht te antwoorden op jou of te reageren hier . Jij was na ajax feyenoord van de aardbodem verdwenen dus ja joh mister pot verwijt de ketel

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Storm zowel jurgen als ik waren in het stadion . Aangezien ik dan met anderen ben ga ik niet reageren . Ik heb wel een sociaal leven . Is moeilijk te snappen voor jou denk ik . Trouwens heb ik dat een dag later wel gereageerd en ben ik niks verplicht tav jou of fc update. Krotje was echt lang weg ,maar dat was niet zo eg 🤣🤣🤣

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

klopt ik zat vak V rij 1 met mn vrouw . Dus BRIESJUH hendriks praat zoals gewoonlijk onzin. het fcupdate kneusje

boyke
Link gekopieerd!
    34
    + 1
avatar

Is Feyenoord een verhuurdersbedrijf begonnen. En maar verhuren nu de 3e doelman weer en zodra hij verhuurt is er weer een keeper bijkopen. Gaat goed daar in Rotterdam. Ze hebben nu al meer dan een elftal verhuurt en zo komen ze nooit met een 2e team in de KKD. Zelf zo sterk ze kopen spelers en verhuren ze meteen door naar andere clubs. Feyenoord de reddende engel voor de rest van onder de top 5 zeker.

Flamingo
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Is er wat mis met jonge talentvolle spelers verhuren? Ik denk alleen maar een goede zaak. Die gasten maken speelminuten in een eerste elftal, op eredivisie niveau of kkd niveau. Jaar op de bank zitten is een jaar stil zitten.

Goku
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Niets Flamingo, maar alles wat Feyenoord doet, is niet goed. Bijv ten Kloes doet niets goed, slecht aankoopbeleid, verhuurd jonge spelers ga zo maar door. Maar Kroes haalt een transfer vrije speler en huurd een 30 jarige speler en dat is dan de beste TD in de ED, wat zeg ik van Europa. Oja houdt ook nog de geweldige selectie van het afgelopen seizoen bij elkaar...

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Precies goku en we weten waar al dat gezeik en gejank en de echte haat vandaan komt. Al 2 jaar lang . Er gebeurd op dit moment niks raars bij feyenoord qua beleidt . Sterker nog er mag wel eens een echte versterking komen (hopelijk die argentijn) Moussa ,nadje etcetc zijn spelers voor de breedte,andere voor jong dat de kkd in wil . Smal is de enige transfervrije aankoop voor feyenoord 1 . En dan ook als vervanger van hartman .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen