‘Feyenoord wil zakendoen met Lazio voor opvolging van Calvin Stengs’

12 augustus 2024, 14:07   Bijgewerkt: 12 augustus 2024, 14:31
Foto: © Imago

Feyenoord heeft zijn oog opnieuw laten vallen op Gustav Isaksen, weet Corriere dello Sport te melden. De 23-jarige Deense rechtsbuiten zou in Rotterdam de opvolger moeten worden van Calvin Stengs, die dichtbij een transfer naar het Amerikaanse Charlotte FC is.

De interesse van Feyenoord in Isaksen is niet nieuw. Eerder deze transferwindow was de Deen ook al in beeld bij de Rotterdammers. Lazio had interesse in Stengs, waarbij Feyenoord voor een ruildeal met Isaksen opteerde. Ook vorig jaar had Feyenoord de Deense aanvaller op de korrel, maar destijds hikte de club aan tegen de torenhoge vraagprijs van het Deense FC Midtjylland. Uiteindelijk verkaste Isaksen voor twaalf miljoen euro naar Lazio.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: VI weet belangrijkste reden voor Feyenoord om Stengs te laten gaan

Mogelijk is driemaal scheepsrecht voor Feyenoord-directeur Dennis te Kloese, want Corriere dello Sport verwacht Lazio dat Feyenoord zich op korte termijn zal melden in de Italiaanse hoofdstad om de Deense aanvaller over te nemen. Waarschijnlijk zal de bekerwinnaar wel diep in de buidel moeten tasten om Isaksen over te nemen.

LEES OOK: Feyenoord zwaait 'aanvaller met veel potentie' tijdelijk uit: 'Nu is het aan hem'

Afgelopen seizoen speelde Isaksen 37 wedstrijden voor Lazio, waarbij hij voornamelijk als invaller binnen de lijnen kwam. Hierin was hij goed voor drie treffers en vier assists. Bij Feyenoord zou Isaksen herenigd kunnen worden met Brian Priske. De aanvaller speelde in zijn tijd bij FC Midtjylland 45 wedstrijden onder de huidige Feyenoord-trainer.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Mike Verweij vreest: ‘Het was verbluffend, dan moet Feyenoord drie nieuwe spelers halen!’

Journalist Mike Verweij vreest een zwaar scenario voor Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ik snap het niet helemaal. Vorig jaar was € 12 mln te veel. Nu is hij duurder en is het geen probleem? Hij zal vast en zeker niet goedkoper zijn geworden Waar is Jahanbaks trouwens

Hurricane.
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ik snap het wel. Feyenoord krijgt 10 miljoen voor Stengs Isaksen kost 12 mjoen. Dan betaal je 2 miljoen voor Isaksen. Het is jammer van Stengs maar hij is te blessure gevoelig en dat weet hij zelf ook. Hij kan nu nog lekker cashen al hij word goed gekeurd.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Copa je reageert steeds negatief over feyenoord en dat is helemaal prima. Maar doe eerst je huiswerk . Ali is transfervrij

Goku
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Gtsb, volgens mij een oude bekende🤫

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Zou kunnen ik kijk nergens meer van op . 3 accounts ineens pleite na de jc schaal . Een ouwe bekende en een paar nieuwe er voor terug . Met dezelfde soort reacties en manier van typen . Hijreageertaltijd die dingen zegt die krotje altijd zegt . Maar goed het kon niet toch dubbele accounts zei hij altijd 🤣🤣. Iedereen met een beetje hersens weet dat het kan . Heel makkelijk zelfs

jurgen😎
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

klopt het is allemaal veel te toevallig die 3 a 4 accounts die ineens niks zeggen. Of is de zorgboerderij failliet waar ze zitten haahahaah

jurgen😎
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

ik ben niet overtuigd van Isaksen heb zn acties gezien niet heel bijzonder . Denk als je die prijs categorie gaat kijken moet je ook even naar zuid amerika gaan kijken en mischien dan iemand van 15 miljoen aantrekken. met meer explosie in zn acties.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen