'Feyenoord wil sterkhouder dolgraag verleiden, vraagprijs 'slechts' twintig miljoen euro'

24 augustus 2024, 09:54   Bijgewerkt: 24 augustus 2024, 10:21
Foto: © Imago

Feyenoord hoopt nog altijd Lutsharel Geertruida te verleiden tot een langer verblijf bij de club, weet De Telegraaf. De Rotterdammers verlangen echter, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving van ESPN, ‘maar’ twintig miljoen euro voor de multi-inzetbare verdediger. Naar verluidt is Aston Villa nog steeds ‘zeer gecharmeerd’ van Geertruida.

In De Kuip ligt een nieuw contract klaar voor Geertruida. Volgens de krant doen de Rotterdammers ‘er veel aan’ om de aanvoerder te verleiden om zijn contract te verlengen en open te breken. 1908.nl wist al te melden dat de Stadionclub dichterbij een contractverlenging komen door. De club zou enkele ‘belangrijke voorwaarden hebben gematcht’. Feyenoord wil Geertruida graag tegemoetkomen en heeft de verdediger daarom rugnummer 7 aangeboden. Dit nummer is vrijgekomen nadat Alireza Jahanbakhsh vertrok bij de Rotterdammers. Daarnaast wil de club een grootverdiener maken van de multifunctionele verdediger.

LEES OOK: Nick Olij reageert op geruchten over eventuele Feyenoord-transfer

Artikel gaat verder onder video

“Het gevoel binnen de club is dat de speler het zelf goed naar zijn zin heeft en trots is dat hij aanvoerder is bij Feyenoord”, schrijft Marcel van der Kraan. “Hij is bepalend, heeft status in de groep en niemand maakt er een punt van dat hij weinig of nooit voor een camera verschijnt”, weet de journalist.

LEES OOK: Kieft snapt niks van beleid Feyenoord: 'Pure kapitaalvernietiging'

Toch is er ook nog altijd de vrees dat Geertruida de deur bij Feyenoord achter zich dichttrekt. Geïnteresseerde clubs dienen dan wel de portemonnee te trekken. Een bod op de verdediger zal ‘in de buurt van de twintig miljoen euro’ moeten komen, weet De Telegraaf. Aston Villa heeft Geertruida nog altijd op de korrel, maar heeft vooralsnog geen bod uitgebracht op de rechtsback, die ook centraal achterin uit de voeten kan.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Sjoerd Mossou trekt verhaal van Calvin Stengs in twijfel: ‘Dat is totale bullshit’

Sjoerd Mossou spreekt zich uit over de mislukte transfer van Feyenoord-spelmaker Calvin Stengs naar Charlotte FC.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    40
    + 1
avatar

20 miljoen is toch een schijntje van wat hij waard is en als Aston Villa hem graag wil hebben dan meteen vertrekken naar de hoogste klasse van Europa. Of hij het aan kan is punt 2 en die onzin tegemoet gekomen met rugnummer 7 te geven is een lachertje goed voor een komisch toneelspel. Dan de duurste speler wordt hij toch wel als ze Bijlow al bij de vuilnisbak hebben gezet waar ze snel vanaf willen Hoe is het beleid daar. Te Kroese maakt alleen de dienst uit en vervult 2 functies maar zoiets in onmogelijk. Eenhoorn staat te wachten mogelijk dus snel die man binnen halen dan kan die Te Kroese die het wel en niet goed doet eens meer ruggenspraak houden. Je gaat je beste keeper van de club toch niet zo maar laten lopen( dat heb ik nu al vaak zat gezegd en eeuwig zonde) en maar stellen we hebben een hele goede keeper Welterusten. Ja die koste Feyenoord al 2 punten met zijn blunder tegen Willem II en ook fouten met een paar ballen die hij kreeg tegen PEC. Het is een redelijk goede keeper maar heel erg zenuwachtig en zeker bij hoge ballen dan laat je toch een die zijn diensten bewezen heeft niet zo maar bij het oud vuil zetten en ik snap dat Bijlow geen 2e viool wil spelen dat wilde Welterusten ook niet maar ze gaven hem wel zijn zin om 1e keeper te worden en zijn contract te verlengen. Leuk spelletje gespeeld. Te Kroese. Nu kun je weer een dure 2e keeper gaan kopen terwijl je er al drie ter beschikking hebt en nog een verhuurd. Men praat over Olij en die gast zou toch gek zijn om 2e viool te worden terwijl hij nu de vaste keeper is. Straks krijgen we een Noppert of een van 40 jaar Lekkere opleiding hebben we dan. Eigen opgeleide spelers gaan voor een dubbeltje weg zonder dat ze een goede kans krijgen en dure mislukkelingen worden aangekocht. Dadelijk raken we Milambo ook nog kwijt het grote talent voor de mislukte Zerrouki die veel te kort komt maar bij Priske er wel steeds in staat.

kib*
Link gekopieerd!
    44
    + 1
avatar

@Boyke, ik begrijp je ongerustheid. Feyenoord heeft Geertruida nog nodig, zeker met de komende grote uitdagingen.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Weer ultra negatief boyke. Het is allemaal niet zo moeilijk . En ook ik had bijlow gekozen (gewoon een gevoel) Maar kijk fff realistisch . Je hebt 2 keepers waarvan er 1 later terug is en het okay doet . Dan moet je voor de jc schaal kiezen . Wat doe je dan kiezen voor iemand die zich bewezen heeft als invaller ,of voor priske iemand die je net kent . Dan stopt wellenreuther die penalties en in de wedstrijd reddingen . Is niet gek dat hij dan mag blijven staan toch?!. Bijlow is ook blessuregevoelig dus als er dan een club komt en je kan wat vangen . Is dat dan slecht beleid boyke . Ik denk van niet ,dat is hoe het werkt bij een club. Had men voor bijlow gekozen ,had wellenreuther zeker weggewild. En voor hem krijg je zeker minder . En wat als bijlow dan weer geblesseerd was geraakt ?!. Wat had men dan geroepen hier . Southampton is leuk ook voor bijlow . Wat kieft roept over 2 a 3 mil is echt grote onzin ,want het gaat om veel meer

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Boyke geertje heeft nog 1 jaar te gaan dus dan kun je niet veel meer vragen he . Dat het maar 1 jaar is ligt ook niet alleen aan te kloese . Er zijn vaker gesprekken geweest om te verlengen (ook in het nieuws geweest). Verder zal hij heus meer voorgeschoteld krijgen dan alleen nr 7 . Maar goed blijkbaar heb jij het gemunt op te kloese . Kritiek prima (we moeten ook realistisch blijven)maar wat jij aangeeft als slecht beleid is echt onzin . Verder duurt de window nog een week .

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Verder is eenhoorn voor later . Gaat misschien gebeuren maar was nog niet beschikbaar. Te kloese werkt trouwens samen met de coach en scouts etc dus weerwoord genoeg

Sticks
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Prachtig betoog!

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Waarheid is hard krotjesticksetcetc .

Sticks
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Je denkt toch niet dat ik het tegen jou heb hè? Hahahahahaha nog niet misschien!!!

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Je reageert anders altijd joh dombo. Of moet ik je hier op de site je naam en adres fff doorgeven .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen