Feyenoord-supporters zijn met spandoeken vernietigend voor Ahmed Aboutaleb

26 augustus 2024, 21:39   Bijgewerkt: 26 augustus 2024, 23:14
Foto: © Imago

Supporters van Feyenoord hebben uitgehaald naar burgemeester Ahmed Aboutaleb, die vanaf 1 oktober stopt als burgemeester van Rotterdam. De supporters van Feyenoord lieten zondagmiddag tijdens het duel tegen Sparta Rotterdam blijken niet blij te zijn geweest met wat Aboutaleb de stad heeft gebracht in zijn termijn als burgemeester.

Tijdens het duel tussen Sparta en Feyenoord toonden de fans van Feyenoord in het uitvak een aantal spandoeken, die in het bijzonder gericht waren aan de vertrekkende burgemeester Aboutaleb. Onder andere 'Nooit meer Aboutaleb' en 'Bedankt voor het criminaliseren van supporters' viel tijdens de wedstrijd tegen Sparta te lezen op de spandoeken. Het is onduidelijk of Aboutaleb aanwezig was bij de wedstrijd tussen de twee clubs uit Rotterdam. Onlangs was de burgemeester nog wel te gast bij Excelsior - De Graafschap, waar hij door het bestuur van Excelsior in het zonnetje werd gezet.

Artikel gaat verder onder video

De burgemeester kan overigens nog minder populair worden bij de supporters van Feyenoord dan hij, kijkend naar de spandoeken, al was. Aboutaleb staat namelijk voor de ingrijpende beslissing om te beoordelen of De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax ondanks de politiestaking van zondag plaats kan vinden.

Bekijk hieronder de spandoeken in het uitvak van Feyenoord:

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Mario Been spreekt Johan Derksen volledig tegen en komt met compleet ander verhaal

Mario Been laat zijn licht schijnen over een potentiële uitgaande transfer bij Feyenoord. .

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Dus Aboutaleb is niet bij iedereen in Rotterdam geliefd. Gister werd dat beeld met een festival wel geschetst

Derk62
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

De supporters moeten de hand in eigen boezem steken, als ze zelf normaal doen hoeft de burgermeester niets te doen

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Kom je wel eens in of rond de kuip . Kom je wel een op de coolsingel . De supporters moeten in sommige gevallen idd hand in eigen boezem steken. Maar de politie en de burgemeesters ook . Neem de bus van ajax . Alles moet dichtblijven tot ajax binnen is . Waardoor 80%veel later binnen is . Waardoor het plein voor het maasgebouw volledig vol staat . Terwijl de meeste naar binnen wil ,en die bus interresseert het meeredeel niet . En zo zijn er wel meer situaties geweest

0laf
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

@gtsb Ook al zijn het volgens jou wellicht maar weinig supporters die de ajaxbus wel interesseert, is dat kleine groepje wel dusdanig een gevaar voor de ajaxbus, dat ik die maatregelen snap. Zou mooi zijn als andere supporters die doorgesnoven mafkezen erop zou durven aanspreken. Achter onze club staan is iets anders dan de ander in gevaar brengen. Snap heel goed dat Aboutaleb deze keuzes heeft gemaakt. Sorry kameraad.

0laf
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

En ik kom er echt wel eens, ook bij de klassieker.

kib*
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

@gtsb, zullen we de situatie omdraaien, in plaats as. zondag in de Kuip, maar in de Arena ? Jij hebt de ernst niet in de gaten gast.

kib*
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

@Olaf, top analyse, dat je dit nog moet uitleggen zegt veel.... Volledig met je eens.

Jos van Soest
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Het is niet voor niets dat er al jarenlang geen uitsupporters bij de Klassiekers meer aanwezig mogen zijn!!!De burgemeester hoort in zijn stad de orde te handhaven,en dat begint altijd bij de bewoners zelf.Of je nou voetbalsupporter bent,of wat dan ook!!!Een beter gedrag begint nog altijd bij jezelf,denk daar maar eens aan!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen