Feyenoord-speler slaat wedstrijd tegen Sparta over en duikt op bij F1-race Zandvoort

25 augustus 2024, 16:53   Bijgewerkt: 25 augustus 2024, 17:11
Foto: © Imago

Quilindschy Hartman was zondagmiddag aanwezig bij de Dutch Grand Prix in Zandvoort. De momenteel geblesseerde linksback van Feyenoord was zodoende niet aanwezig bij het duel met Sparta Rotterdam (1-1) op Het Kasteel.

"Ik volg de F1 wel", zei Hartman vanuit Zandvoort tegen de NOS. "Mijn schoonvader heeft me erop gebracht. Hij is er ook bij, leuk dat ik hem mee kan nemen." De vleugelverdediger juichte voor Max Verstappen, die als tweede over de finish kwam. "Sowieso is het leuk als iemand zijn droom volgt. Hij doet dat natuurlijk al van kleins af aan, samen met zijn vader. Het hele verhaal is natuurlijk heel leuk.

Artikel gaat verder onder video

Hartman raakte in de wedstrijd tegen FC Utrecht op 31 maart zwaar geblesseerd aan zijn knie, waardoor hij mogelijk pas in 2025 weer in actie komt. Hij is normaliter aanwezig bij wedstrijden van Feyenoord, maar gaf zondag de voorkeur aan de Formule 1-race. Enkele supporters van Feyenoord spreken op X hun verbazing uit over die keuze.

Hartman was niet de enige voetballer die was afgereisd naar Zandvoort. PSV-spelers Guus Til, Jerdy Schouten, Mauro Júnior, Joël Drommel, Joey Veerman en Sergiño Dest, die een vrij weekend hebben, waren evenals trainer Peter Bosz ook aanwezig op het circuit. Bekend Nederland liep sowieso uit: zo waren onder meer koning Willem-Alexander en koningin Máxima, prinses Alexia, BBB-fractievoorzitter Caroline van der Plas en dj Martin Garrix aanwezig.

Volg de volledige nasleep van de Dutch Grand Prix op GPFans!

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord lijkt mogelijke vervanger Bijlow te kunnen doorstrepen: 'Hij is te duur'

Dit lijkt in ieder geval niet de opvolger te worden van Justin Bijlow bij Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Hartman heeft een hele lange blessure en is nog een tiener laat hem lekker genieten. Zijn tijd komt wel weer. Gaat net als zijn vrienden over n paar jaar schitteren in de Premier League.

Exitium
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

22 jaar, geen tiener. ;) Maar verder geef ik 'm groot gelijk, en Feyenoord zal er ook geen problemen mee gehad hebben vermoed ik, anders had 'ie wel in het stadion gezeten.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Dat denk ik ook. Groet Rudolf21

Zekergeenschuilnaam
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Hij had de keuze uit een ultiem saaie race en een al even suffe voetbalwedstrijd. Man man man, ik hoop dat hij het allemaal overleefd heeft.

Copa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik snap dit niet; "Mijn schoonvader heeft me erop gebracht. Waarop??? Dat Hartman een keertje een wedstrijd over slaat moet zonder meer kunnen en zoals hij dit nu beschrijft al helemaal. Ik ben nu geen fan van autoraces meer, maar voor de fans is het natuurlijk zo zelden dat ze hiervan kunnen genieten en nu neemt hij zijn schoonvader mee dat vind ik TOP van hem. Ik had hem als mens al hoog zitten (hij informeerde gelijk hoe het met Klassen was nadat het bloed uit zijn hoofd stroomde) en dat is nog verder toegenomen HARTMAN NAAR Manchester CITY

Sticks
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Wat een fijne zondag. Puntenverlies in Rotterdam en Verstappen die niet wint.

boyke
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Kinderachtig manneke Sticks Hopende dat jou niets overkomt vandaag anders is je zondag nog kapot.

Sticks
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Over anderen die op een bepaalde manier reageren hoor ik je nooit. Grappig. Bovendien heb ik jou ook regelmatig op belachelijke manieren zien reageren. Dus sja. En mij overkomt sowieso niets, dus geen zorgen.

Goku
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

@boyke, kan niet niets gebeuren met hem, zit veilig op het zolderkamertje bij pa en ma.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen