Nottingham Forest meldt zich met fors bedrag bij Feyenoord: Giménez staat open voor transfer

25 augustus 2024, 18:30
Foto: © Imago/realtimes

Feyenoord moet in de laatste dagen van de transferwindow alsnog vrezen voor een vertrek van Santiago Giménez. Nottingham Forest leek in eerste instantie niet te hoeven rekenen op de komst van de Mexicaanse aanvaller, maar volgens Fabrizio Romano heeft de Premier League-club een nieuw bod van 33 miljoen euro ingediend en staat Giménez inmiddels wél open voor een overstap. Het is nu dus aan Feyenoord.

Giménez kwam zondagmiddag nog in actie voor Feyenoord in de stadsderby tegen Sparta. Waar hij vorige week op bezoek bij PEC Zwolle nog tweemaal trefzeker was, kwam hij op Het Kasteel niet in het stuk voor. Het valt niet uit te sluiten dat hij tegen Sparta zijn laatste opwachting maakte in het shirt van Feyenoord. Hoewel de eerste twee biedingen van Nottingham Forest niets uithaalden en Giménez naar verluidt niet stond te springen om te verkassen naar de laagvlieger in de Premier League, is de deal nog springlevend.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK; Feyenoord veegt miljoenenbod van tafel, transfer lijkt van de baan

Romano meldt zondagavond, een paar uur na het laatste fluitsignaal bij Sparta - Feyenoord (1-1), dat Nottingham Forest een nieuw bod - het derde inmiddels al - heeft ingediend. Dat bedraagt naar verluidt 33 miljoen euro inclusief bonussen. Het zou een clubrecord betekenen voor Feyenoord, dat eerder deze zomer Mats Wieffer voor dertig miljoen euro verkocht aan Brighton & Hove Albion. Volgens Romano staat Giménez dus open voor een vertrek naar Engeland en is het nu aan de clubs om tot een overeenstemming te komen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Mario Been spreekt Johan Derksen volledig tegen en komt met compleet ander verhaal

Mario Been laat zijn licht schijnen over een potentiële uitgaande transfer bij Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Wow, dat zijn bedragen. Met dank aan Arne Slot. Feyenoord can deze zomer mooi cashen Wieffer, Bijlow, Gimenez, samen al ongeveer €100 mln? Zal Timber vertrekken? en Hancko? Is er totaal geen belangstelling voor Geerttruida? en hoe zit het met die jongen die met een pleister op zijn neus speelde (naam kwijt) is hij er nog?

LCA
Link gekopieerd!
    32
    + 1
avatar

Dat is nogal een lijst die je opnoemt, al denk ik dat Timber nog wel een jaartje wil blijven. Vraag mij af of het valt op te vangen wanneer er zoveel bepalende spelers vertrekken. Lukte Ajax ook niet echt onder Schreuder.

Kramer
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Het is ook niet direct op te vangen, maakt niet uit wat je koopt. Teveel weg en je zakt gewoon af. Maar tja 32 miljoen.. ik had het wel geweten

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoeveel heeft jou clubje al verkocht? Geen intresse in Brobbey, Vos, Bergwijn, Sosa en ga zo maar door. Weet altijd beter he als het om Feyenoord of PSV gaat, maar je reageert bar weinig bij artikelen over jouw clubje lulletjerozenwater.

Goku
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

@Kramer we hadden nog een spits gehaald Carranza, hoop dat die het gast laten zien. Anders hebben we een klein probleempje

Hurricane.
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Strik erom en tot ziens.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ik denk niet dat het wat gaat worden.... ik denk wel voor een paar miljoen meer dat Feyenoord zegt succes Santi en tkx voor alles. Maar goed we horen wel vaker hier iets en dan een paar uur later iets anders.....

kib*
Link gekopieerd!
    29
    + 1
avatar

Brobbey is niks, maar deze Gimenez ook niet, wat een slappe onzichtbare hap. Feyenoord moet hem nu echt gaan verkopen, want zijn waarde gaat dalen.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Oei, dat is wel een bedrag om over na te denken. Ik vrees alleen wel dat je daar wel bij een club gaat spelen, waarin je vaak in wedstrijden komt zoals vandaag. Ze zullen veel moeten verdedigen en daardoor zal de spits veel minder bediend worden. Je zag vandaag dat hij dat niet tot weinig voor komt in het spel. Ik denk dat hij juist wel bediend moet worden. Een tussenstap is goed voor hem, maar ik denk dat deze club niet bij hem past

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

He doetje weer open deuren aan het intrappen . Peace bro 🤣🤣🤣

Flamingo
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Dacht precies hetzelfde toen ik 33 miljoen las. Even off topic, maar weet jij waarom Carranza niet speelt ? Zou in mijn ogen toch wel de vervanger moeten zijn?

Klantenservice
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

@gtsb Ik beargumenteer slechts mijn mening, zonder iemand daarbij belachelijk te maken. Zouden sommige een voorbeeld aan kunnen nemen.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

@Flamingo Ik vraag mij precies hetzelfde af: waarom maakt hij geen minuten. Priske heeft toch ook gezien dat Ueda veel moeite heeft om iets toe te voegen in het spel. Net als vorig seizoen. Dan zou ik als trainer toch ook een nieuwe aankoop willen zien spelen. Lijkt me stug dat hij nog niet fit genoeg is, want hij zit wel bij de wedstrijdselectie. Dan zou je sowieso moeten kunnen invallen. Heb het antwoord nog niet kunnen vinden helaas.

Flamingo
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Precies dat Klantenservice. Raar dat hij aan Ueda vasthoudt. Beelden die ik van hem heb gezien lijken wel veelbelovend.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen