'Feyenoord laat oog vallen op nóg een mogelijke vervanger van Bijlow: bod is in de maak'

26 augustus 2024, 10:32   Bijgewerkt: 26 augustus 2024, 10:39
Foto: © Imago

Nick Olij bevestigde zondagmiddag na afloop van het duel tussen Sparta Rotterdam en Feyenoord dat zijn management contact heeft gehad met de nummer twee van het afgelopen seizoen in Nederland, maar hij is niet de enige doelman die in De Kuip op het lijstje staat om Justin Bijlow eventueel te vervangen. Volgens 1908.nl heeft de Stadionclub het oog eveneens laten vallen op Plamen Andreev. De negentienjarige Bulgaar staat momenteel onder contract bij Levski Sofia.

Het vertrek van Bijlow is nog niet definitief, maar de Rotterdammer nam zondag na afloop van het duel op Het Kasteel alvast afscheid van de meegereisde Feyenoord-supporters. Hij zou niet lang na het laatste fluitsignaal op het vliegtuig stappen richting Southampton om zijn overgang naar de Premier League af te ronden. In de zoektocht naar een vervanger wordt de naam van Olij nadrukkelijk genoemd, maar Feyenoord heeft naar verluidt meer namen op het lijstje staan. Andreev is daar één van.

Artikel gaat verder onder video

Volgens 1908.nl is een eerste aanbieding voor de jonge doelman uit Bulgarije zelfs al in de maak. Andreev is sinds 2018 actief bij Levski Sofia. Na een aantal jaar in de jeugdopleiding te hebben gespeeld, sloot hij drie jaar geleden al aan bij de hoofdmacht. Hij droeg tot op heden 89 keer het shirt van zijn huidige werkgever en hield in liefst 53 wedstrijden zijn doel schoon. “De doelman staat in Europa bekend om zijn allround kwaliteiten als keeper”, zo klinkt het. Het Feyenoord-medium meldt dat de club hem ‘uiteindelijk voor de langere termijn wil vastleggen als vervanger van Bijlow’.

Andreev heeft bij Levski Sofia een contract tot de zomer van 2026. Hij zette ruim een maand geleden voor het laatst zijn krabbel onder een nieuwe verbintenis. Andreev behoorde in juni 2023 voor het eerst en voorlopig voor het laatst tot de selectie van de Bulgaarse nationale ploeg. De goalie kwam in de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Litouwen en Servië niet in actie.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord lijkt mogelijke vervanger Bijlow te kunnen doorstrepen: 'Hij is te duur'

Dit lijkt in ieder geval niet de opvolger te worden van Justin Bijlow bij Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Blackie
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

snap iets niet, er zijn in nederland toch aardig wat goede doelmannen die het niveau van de nederlandse competitie best aankunnen en die zullen qua budgettering niet de club in verlegenheid brengen. waarom dan weer in het buitenland kijken?

Goku
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Omdat de meeste te oud zijn en de Nederlandse clubs vaak hoog in de boom gaan zitten en terecht ze mogen vragen wat ze willen.

kib*
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

De beste optie Nick Olij is te duur, onbegrijpelijk, Feyenoord is nu goed bij kas, als je de berichtgevingen mag geloven.

Blackie
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Goku, ik ben van mening dat te oud voor een doelman een relarief begrip is.

boyke
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

19 jaar en dan kopen en zelf er een verhuren en 2 al in je midden hebben en dan pas nog een talent keeper een contract te hebben gegeven is toch een vreemd beleid. Waar is de jeugdopleiding nog voor dan Bijlow kwam toch ook uit de eigen jeugdopleiding.

kib*
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Bylow, sympathieke Feyenoorder. Kan niets verkeerds in deze speler vinden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen