‘Feyenoord krijgt telefoontje van talloze clubs, waaronder NAC Breda’

8 augustus 2024, 20:45
Foto: © Imago

NAC Breda heeft zich deze week bij Feyenoord gemeld om Leo Sauer te huren, meldt 1908.nl. Er is echter forse concurrentie voor de Bredanaars. Zo zijn er ook andere Eredivisionisten die de Slowaakse linksbuiten willen inlijven, terwijl er ook concurrentie is uit België, Tsjechië en Oostenrijk.

De achttienjarige Sauer komt vooralsnog niet in de plannen voor van trainer Brian Priske, waardoor een (tijdelijk) vertrek aanstaande lijkt. NAC Breda, dat eerder vandaag linksbuiten Saná Fernandes van Lazio op huurbasis overnam, onderhandelt nu met Feyenoord over de transfer.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: El Ahmadi lyrisch over ‘brutale en jonge’ Feyenoord-middenvelder: ‘Ik verwacht veel van hem’

Volgens 1908.nl zullen deze ‘in het meest aannemelijke geval zullen resulteren in een losse verhuur zonder koopoptie’. Enkele weken terug gaf Sauer nog aan dat hij niet over een verhuurperiode wilde nadenken. “Ik focus me volledig op Feyenoord”, zei hij tegenover het Algemeen Dagblad.

LEES OOK: Fabrizio Romano: Feyenoord-ster op verlanglijstje van Engelse Champions League-deelnemer

Sauer maakte in de zomer van 2023 de definitieve overstap naar Feyenoord, nadat hij het jaar daarvoor al gehuurd werd van het Slowaakse MŠK Žilina. De jonge vleugelaanvaller speelde vooralsnog vijftien wedstrijden in de hoofdmacht van Feyenoord, waarin hij goed was voor twee treffers en vier assists.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Dit gebaar maakten Milambo en Geertruida na de 3-4 tegen PSV

Feyenoord-talent Antoni Milambo vierde zijn doelpunt tegen PSV met een opvallend handgebaar. Lutsharel Geertruida deed mee.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Laat ze maar gaan de talenten achterlijke zooi daar nu Leo Sauer , en er volgen er nog meer en maar kopen voor andere clubs. Weet niet waar Feyenoord mee bezig is maar we kunnen beter de naam veranderen in Feyenoord/KLM

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Boyke ik lees bij jou veel kritiek over het verhuren van spelers . Maar Feyenoord heeft geen jong elftal in de kkd . Wil daar naar toe dus koopt men jeugd om het jong elftal sterker te maken . De andere jeugd kunnen beter spelen (verhuurt worden)als de coach ziet dat ze weinig minuten gaan maken . Tuurlijk kun je discuseren over wie wel wie niet Maar het beleid is vrij normaal ,en gebeurd bij andere clubs in het binnen en buitenland ook gewoon .

Goku
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ooit gehoord van investeren😉

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen