Feyenoord komt in actie en informeert naar directe versterking bij Wolverhampton

26 augustus 2024, 19:58   Bijgewerkt: 26 augustus 2024, 20:07
Foto: © Imago

Feyenoord wil de selectie gaan versterken met Boubacar Traoré, zo meldt Martijn Krabbendam maandagavond. De controlerende middenvelder wordt volgens de journalist van Voetbal International door de Rotterdammers gezien als een directe versterking voor op het middenveld.

De Rotterdammers hebben tot dusver alleen geïnformeerd naar Traoré, een 23-jarige middenvelder van het Engelse Wolverhampton Wanderes. Van concrete interesse lijkt er dus voorlopig nog geen sprake, maar duidelijk is wel dat de Rotterdammers graag een controleur naar De Kuip zien komen. Met het vertrek van Mats Wieffer heeft de ploeg van Brian Priske op die positie veel kwaliteit ingeleverd.

Artikel gaat verder onder video

Mogelijk is Malinees Traoré de man die de naar Brighton verloren Wieffer moet doen vergeten. De middenvelder heeft in totaliteit 38 wedstrijden in de Premier League achter de rug en was onlangs nog actief met Mali op de Olympische Spelen in Frankrijk.

Eerder op de dag werd duidelijk dat de Rotterdammers hopen. in de laatste dagen van de transferwindow een nieuwe verdediger toe te voegen aan de selectie. Feyenoord is volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl in de markt voor Facundo González, die als back-up achter Dávid Hancko moet gaan fungeren.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wassim Essanoussi verlaat Feyenoord en verschijnt direct in shirt van Ajax

Wassim Essanoussi heeft zich niet populair gemaakt bij de supporters van Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Lol is het vandaag Feyenoord dag, wat een artikelen

RWBY
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

@Goku Mee eens!

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Goku Feyenoord heeft gelijkgespeeld dus iedereen gaat los. De bekende mensen hier is prima die neem ik toch niet serieus . Maar heel die media ook . Lachwekkend is het . Bijlow is ineens de beste keeper van nederland ,die weggepest is?en verkocht ?. Terwijl hij 3 maanden geleden hij nog weg moest en hij zeker niet de nr 1 was van oranje . Wellenreuther was ook beter toen . Als priske voor bijlow had gekozen en wellenreuther was gegaan had men daarom gezeurt Santi was vorige week op de weg terug . Nu scoort hij niet omdat sparta met 10 in de 16 stond en is hij weer dramatisch. Timber met geel wordt vanwege ook zijn fysieke opbouw gewisseld . En er is een rel ,priske een domoor. Er is geen enkele speler die blij is om gewisseld te worden. Zijn 'woede' viel wel mee als je het vergelijkt met noa lang . Maar daar moeten wd maar om lachen Dan hebben we nog die bijeenkomst na de wedstrijd . Maar ook hier wat een gelul om niks , het gebeurd in andere takken van sport en clubs. En daar wordt niet erover gezeikt . Men is aan het zoeken . Wat ik al eerder zei slot was geweldig . Maar was geen god ,maakte ook fouten . Feyenoord speelde soms ook gewoon slecht onder zijn leiding . Werdt ook niet gelijk kampioen of won de beker . Had tegen drita byv heel veel mazzel . Priske wordt vergeleken met god slot wat oneerlijk is .

kib*
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

@gtsb etc., kan het wat korter en krachtiger ? Ben je misschien de huiscolumnist van FCUpdate ? Wat een onsamenhangend geheel, het is niet om door heen te lezen laat staan te snappen. Sparta krijgt ineens de schuld, ik vond Sparta tactisch heel sterk spelen, kijk de beelden maar terug, goed die Van Rijsdijk. En Slot is god. Priske wordt ook een god, wees maar niet bang, allemaal worden ze Godenzonen, rustig maar gtsb.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen