‘Feyenoord heeft eerste directe versterking binnen en huurt tweevoudig Argentijns international’

1 augustus 2024, 21:40   Bijgewerkt: 2 augustus 2024, 15:40
Foto: © Imago

Feyenoord gaat zich versterken met Facundo Buonanotte, meldt 1908.nl. De Argentijnse rechtsbuiten, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, komt op huurbasis over van het Engelse Brighton & Hove Albion. De negentienjarige aanvaller moet de eerste directe versterking voor de Rotterdammers worden.

Het doorgaans betrouwbare medium schrijft bovendien dat Feyenoord een optie tot koop heeft bedongen op de tweevoudig Argentijns international, maar dat deze vrij hoog ligt. “Gedacht moet worden aan een bedrag wat ongeveer twee keer het huidige inkomende transferrecord verbreekt”, schrijft 1908.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: ‘José Mourinho komt in zoektocht naar versterking voor het middenveld uit bij Feyenoord’

Feyenoord en Brighton & Hove Albion zijn al weken met elkaar in onderhandeling over de huurtransfer, waarbij Te Kloese nu eindelijk beet lijkt te hebben voor de Rotterdammers. Volgens 1908 wordt de directe versterking ‘binnen enkele dagen gepresenteerd.

LEES OOK: ‘Priske is amper begonnen of hij heeft zijn eerste hoofdpijndossier al te pakken’

De negentienjarige Buonanotte is een linksbenige aanvallende middenvelder die beschikt over zowel een Argentijns als een Italiaans paspoort. De speler werd in de winterstop van het seizoen 2022/23 door Brighton naar Europa gehaald. Het Argentijnse Rosário Central ontving naar verluidt zo'n zes miljoen euro voor de speler.

Sindsdien kwam Buonanotte tot 40 wedstrijden in alle competities namens The Seagulls. Daarin scoorde hij vier keer. Bovendien debuteerde hij vorig jaar in een oefenduel met Indonesië (0-2) winst in het Argentijns elftal, inmiddels staat Buonanotte op twee interlands.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord-fans zien één lichtpunt tegen Benfica: ‘Misdaad als hij op de bank belandt’

Feyenoord speelde een overwegend kansloze oefenwedstrijd tegen Benfica, maar de supporters van de club zagen wel één lichtpunt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Hops
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Je verhuurd bijna een hele elftal. En je huurt weer een speler. Zijn ze kluts kwijt bij feyenoord

Goku
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

wiie nog meer dan?

Klantenservice
Link gekopieerd!
    29
    + 1
avatar

Vrij normaal concept hoor. Ze verhuren eigen spelers zodat die ervaring op kunnen doen. Zich kunnen ontwikkelen om volgende seizoen bij Feyenoord van waarde te kunnen zijn. Je hebt dan echter wel een gat in je eigen selectie. Je kunt dan miljoenen uitgeven voor een speler, die je volgend seizoen wellicht niet meer nodig gaat hebben, of je huurt een speler voor tijdelijk. Spelers die geen toekomst meer hebben, die verhuur je en koop je een vervanger voor. Omdat je hoopt dat de verhuurde speler verkocht gaat worden. Heeft niks te maken met de kluts kwijt raken, is gewoon de normale gang van zaken binnen het voetbal.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Nu maar hopen dat die rutger van 1908 een keer gelijk heeft . En dat priske hem laat spelen .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

debuteren in het argentijns elftal dat betekend dat je kan ballie want rechtsbuiten is di maria zn positie..... ok ben benieuwd

dilima1966
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Ik denk dat het een goede versterking voor feyenoord is Buonanotte een beetje Minteh type is het

kib*
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Hoeveel spelers heeft Feyenoord al niet binnengehaald ? Het wordt onoverzichtelijk. Te Kloese wordt onrustig. Plus een coach die nu al zichtbaar ongeschikt voor die functie is, nou ik ben benieuwd.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Dat valt wel mee, deel van de gehaalde spelers zijn voor de jeugdploeg. Ik denk dat de onrust bij Te Kloese enorm meevalt. Daarnaast lijkt de start van Priske niet goed, ik heb zelf grote vraagtekens bij het gebruikte systeem, maar echt hem als coach beoordelen is natuurlijk nog te vroeg met alleen de voorbereiding. Dat kan pas later in het seizoen. In het seizoen 22/23 werd ook veel verloren in de voorbereiding, zelfs 0-7 van Kopenhagen. Dat seizoen werd Feyenoord uiteindelijk kampioen. Daarom is alleen oordelen op de voorbereiding naar mijn mening niet te doen. Ik vind dat we echt moeten kijken hoe een coach het in de competitie gaat doen. Het wordt afwachten met alle nieuwe coaches bij verschillende clubs. Ik ben benieuwd hoe die het allemaal gaan doen.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Dat zijn allemaal spelers voor jong feyenoord en de breedte . Verder is smal een vervanger voor hartman . Dus het valt allemaal wel mee. Deze is de eerste echte versterking . Maar goed je moet iets te zeiken hebben. .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

@gtsb stel je voor vlg jaar breken paar van die jonge verhuurde spelers door bij Feijenoord 1 dan heb je leuk zaken gedaan dit jaar. Vind alleen maar goed veel talenten binnenhalen en verhuren. Wie het haalt mooi zo niet verhuren nog een jaar of verkopen.

kib*
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

@Klantenservice,- "deel van de gehaalde spelers zijn voor de jeugdploeg." -Daar is op dit moment geen prio voor, het nieuwe seizoen staat voor de deur. Spelers binnen halen prima, maar moeten spelers zijn die al klaar kunnen staan. -" Ik denk dat de onrust bij Te Kloese enorm meevalt."- Ik denk dat Te Kloese het zelf weet, maar hij maakt wel de indruk. -"Daarnaast lijkt de start van Priske niet goed,"- De start -is- niet goed, maar matig. Bedenk wel Klantenservice dat Priske langer dan andere coaches met de spelers kon werken. Ik mis bij hem passie. Hij werd bij Antwerp weggestuurd toch ? Persoonlijk ben ik geen liefhebber van Deense coaches, behalve Morten Olsen. Noorse en Zweeds coaches hebben mijn voorkeur. Net wat jij oppert, het blijft afwachten, fijne dag.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Krotje wat zeg jij altijd als mensen iets over ajax zeggen !. Maar goed beter dat jij dit denkt als iemand die wel eens wat goed heeft . Klantenservice en jurgen verwoordden het hier prima . Beter dan jou hoop op het falen van feyenoord .

Klantenservice
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

@krotje Geen prio: het eerste elftal moet inderdaad de prioriteit hebben, maar dat betekent niet dat er niks aan je jeugdelftallen gedaan moet worden. Als er zich een mogelijkheid voor doet om daar versterking voor te halen, moet je die naar mijn mening niet direct laten liggen als een versterking voor het 1e niet in gevaar komt. Dus die keuzes zijn voor mij prima. Te Kloese: Het kan zijn dat hij op ons beide anders over komt. Dat zal voor ieder anders kunnen zijn. Priske: matig en niet goed zijn voor mij redelijk hetzelfde. Dus voor mij bedoelen we daarin hetzelfde. Hij had langer de tijd, maar wil wel met een ander systeem gaan spelen. Dat vraagt wat anders, in mijn ogen, dan een voorbereiding waarin het systeem hetzelfde blijft. Sowieso is de voorbereiding per club wel verschillend denk ik. In België is hij volgens mij inderdaad ontslagen, bij zijn laatste club deed hij het weer goed. Het ontslag bij de ene club, hoeft niet perse het beeld voor een andere club te zijn. Elke coach zal uiteindelijk met meerdere ontslagen te maken krijgen. Wat betreft uitstralen van passie kan ik me wel in vinden, zeker als ik het vergelijk met slot. Misschien dat dit iets Scandinavisch is? Dat ze wat minder uitstralen? Geen idee. Ben erg benieuwd naar wat het nieuwesl seizoen eredivisie gaat brengen. Ik hoop een spannende strijd zowel onderin als bovenin. Jij ook een fijne dag! :D

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen