Feyenoord-fans stomverbaasd om overtreding in minuut 48: PSV’er ontsnapt aan rood

4 augustus 2024, 20:40   Bijgewerkt: 4 augustus 2024, 20:50
Foto: © ESPN

Jordan Teze is in de tweede helft van de Johan Cruijff Schaal-wedstrijd tegen Feyenoord mogelijk ontsnapt aan een directe rode kaart. Vlak voordat Luuk de Jong tekende voor de 2-2, leek de rechtsback de doorgebroken Santiago Giménez naar de vlakte te werken.

LEES OOK: Kenneth Perez voorspelt: 'Die worden toch lachend kampioen? Even serieus'

Artikel gaat verder onder video

De spits van Feyenoord was Jerdy Schouten te snel af met de bal aan de voet, en leek op weg naar het doel van Walter Benítez. Teze voorkwam met een sliding dat Giménez kon uithalen. In de herhaling lijkt het erop dat de verdediger dit niet reglementair deed. Veel Feyenoord-fans schreeuwen dan ook om een directe rode kaart voor Teze, die zondag in verband werd gebracht met een transfer naar AS Monaco.

Analist Karim El Ahmadi vond het moment eveneens opvallend: "Dit was volgens mij wel een penalty", zegt de oud-voetballer. Milan van Dongen is het eens met zijn collega: "Ja, en er werd niet eens voor gefloten. Heel misschien was het erbuiten, maar dan was het in ieder geval een doorgebroken speler", zegt de ESPN-journalist.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ‘Arne Slot raakt gecharmeerd en dwarsboomt transferplannen PSV’

Liverpool-trainer Arne Slot wil een van zijn spelers graag in de voorbereiding in actie zien en dus nog niet naar PSV sturen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Dit was een van de vele bijzondere momenten bij de scheidsrechter van vanavond. Vond hem op een laag niveau fluiten.

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Het is bekend dat Manschot en ooki die VAR iets tegen Feyenoord hebben. Dat lieten ze vorig jaar geregeld zien. Teze haalt hier gewoon Geminez onderuit, want hij mist totaal de bal. Maar h9ier hoor je Perez ook niet over

Klantenservice
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Ik geloof er nooit zo in dat een scheidsrechter/VAR iets tegen een club heeft. Ik ben van mening dat het gewoon pure onkunde is, ook omdat je ziet dat dit soort scheidsrechters het bij meerdere clubs doet. Hij heeft gewoon geen hoog niveau als scheidsrechter. Het moment met Teze is overigens gewoon besproken bij ESPN. Alle heren achter de desk vonden het een penalty en merkwaardig moment.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Psv scoorde op de 3e goal na al hun goal nadat manschot daarvoor niet floot . Bij de 1e loopt hij zelfs naar zerrouki toe om vervolgens door te laten gaan . Als je dan vervolgens ziet dat de var en manschot na het kijken het prima vinden dan zakt je broek toch vanaf .

Dekromme10
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Ik vind de reacties ronduit verbijsterend; het moment wordt door espn even terloops besproken. Is gewoon beslissend voor de wedstrijd; was 100% penalty, rood en psv scoort uit tegenaanval. Het moment zit niet eens in de samenvatting van de wedstrijd (!). Niemand heeft ‘t er nog over. Waarom ? Omdat het 4-4 werd met ook veel fouten van de spelers ? Zeg het maar. Dit soort fouten van de scheidsrechter/var kan toch gewoon niet !! Of greep de var niet in omdat het te ingewikkeld werd: alsnog goal psv afkeuren, alsnog penalty en alsnog rood Teze. Verbijsterend!

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

👍

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

En dat bedoel ik nu ook over de arbitrage en VAR. Het is bekend, dat van Boekel het vorig jaar verschillende keren, om het grof te zeggen, als VAR Feyenoord heeft genaaid. Het is tevens bekend dat ESPN ook geen fans zijn van Feyenoord

boyke
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Manschot, een van de slechte scheidsrechters, heeft het weldegelijk tegen Feyenoord gemunt. Hij heeft nogal wat vreemde beslissingen gedaan ten nadele van Feyenoord. Maar dat de KNVB deze man zo'n wedstrijd laat fluiten is al een teken hoe zwak de KNVB is en hoe slecht ons scheidsrechterskorps is. Ook de Var had een paar keer kunnen ingrijpen maar lieten het op hun beloop mogelijk bang omdat het bij PSV thuis was. Jammer

haike
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

ik vond de scheids zowiezo slecht!! waar hij teze geen rood geeft en benitez idem dito (scoringskans!)! had wellenreuther ook rood moeten krijgen 2x geel! mooi dat feyenoord won maar ik vind dat ze die johan fruitschaal niet meer moeten spelen!! heeft echt geen meerwaarde! ook omdat kaartverkoop niet eerlijk ging met paar feyenoords tegen 3/4 stadion psv!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen