Feyenoord bereikt akkoord met Southampton over Bijlow, ook transfersom bekend

24 augustus 2024, 14:14   Bijgewerkt: 24 augustus 2024, 15:40
Foto: © Imago/Realtimes

Feyenoord heeft een mondeling akkoord bereikt met Southampton over de transfer van Justin Bijlow, meldt Fabrizio Romano op X. Momenteel worden de laatste details besproken, waarna Bijlow naar Engeland vliegt voor de medische keuring. Het is nog niet bekend voor hoeveel jaar de Nederlandse doelman gaat tekenen bij de Engelse club.

Volgens 1908.nl vliegt Bijlow dit weekend nog naar Engeland om alle formaliteiten af te ronden. Het ligt daarom ook voor de hand dat de doelman zondagmiddag geen deel meer uitmaakt van de wedstrijdselectie van trainer Brian Priske. De Rotterdammers nemen het dan op Het Kasteel op tegen Sparta Rotterdam. Volgens De Telegraaf ontvangt Feyenoord acht miljoen euro voor Bijlow.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: 'Feyenoord wil sterkhouder dolgraag verleiden, vraagprijs 'slechts' twintig miljoen euro'

Onder Priske moest Bijlow genoegen nemen met een rol op het tweede plan, waardoor een transfer misschien wel de ideale uitkomst was voor de doelman. Mogelijk wordt achtvoudig Oranje-international eerste keeper bij Southampton, dat afgelopen seizoen promoveerde naar de Premier League. Even leek het erop dat dat de overgang van Bijlow naar The Saints in gevaar kwam, aangezien de club zich ook bij Arsenal zou hebben gemeld voor Aaron Ramsdale.

LEES OOK: Transfer Hancko naar Atlético Madrid van de baan: Spanjaarden vinden alternatief in Barcelona

Nu de kogel door de kerk lijkt kan Feyenoord op zoek naar een vervanger voor de 26-jarige Bijlow. Het Algemeen Dagblad wist eerder te melden dat keeperstrainer Jyri Nieminen een 'schaduwlijstje' heeft opgesteld met mogelijke vervangers. Een van de namen die op de kandidatenlijst prijkt is die van Nick Olij. De keeper van Sparta heeft al langer een transferwens, maar heeft laten weten nog niets te hebben gehoord van Feyenoord.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Sjoerd Mossou trekt verhaal van Calvin Stengs in twijfel: ‘Dat is totale bullshit’

Sjoerd Mossou spreekt zich uit over de mislukte transfer van Feyenoord-spelmaker Calvin Stengs naar Charlotte FC.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Mooi voor deze jongen. Misschien is Unnerstall iets voor Feyenoord

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Dat is te ver van de Duitse grens

Kramer
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Dat wordt gewoon Olij voor 3/4 miljoen. Unnerstall zal Wellenreuther uit de basis gaan spelen en die onrust wilt niemand.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Wat een dom geklets weer . Unnerstall mag van mij ook direkt komen alleen totaal onrealistisch. Twente gaat dan veelste moeilijk doen en vraagt veel meer dan de hoofdprijs .

0laf
Link gekopieerd!
    32
    + 1
avatar

Succes Justin, bedankt voor je geweldige keeperswerk. Je verdient het om eerste keeper bij Oranje te worden en blijven.

Goku
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Feli en suc6 Bijlow, in alle zaken een stap vooruit het is je gegund en je blijftbalrijd 1 van ons

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Prima geregeld. Bijlow door de voordeur eruit, 8 miljoen in kas. Weer goed door selecteren en er staan weer 2 top keepers voor de CL wedstrijden. CL wedstrijden waar niet zo snel in Polen of Servië gespeeld wordt maar in stadions als Allianz Arena of San Siro.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Zegt ook weer genoeg over kieft. 8 mil.is toch iets anders als 2 a 3 mil. Maar prima voor alle partijen in deze situatie. Ik hoop dat hij laat zien wat erin zit als hij eens fit blijft. Dan is het toch echt de keeper voor oranje

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Over kapitaalvernietigen praat hij niet over Ajax, raar he. Oh ja dat is een Ajaxied

boyke
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ik ben super blij voor Justin dat hij een mooie transfer heeft weten te maken en daar eerste keeper gaat worden. Hier kan hij zich weer in de kijker spelen voor het Nederlands elftal en hij heeft het dik verdient. Altijd een jongen van de club geweest en een betere als hem zullen ze ook nooit meer krijgen. Hopelijk gaan we je regelmatig zien in postieve zin en dat je er veel succes mag hebben. Hopende zien we je ook heel snel weer als de keeper van het Nederlands elftal want je blijft gewoon puur de beste van Nederland en te Kloese zal zich nog wel eens achter zijn oortjes krabben dat je gekozen hebt om geen 2e viool te willen spelen dar ben jij veel te goed voor. Ik wens je enorm veel succes toe daar en dat we vaak mogen horen van Bijlow was weer uistekend vandaag. Feyenoord moet maar weer een kepper zien te krijgen ondanks ze er zat hebben en opleiden en zeggen dat het talenten zijn. Bijlow was ook een talent en kreeg zijn kans dus nu een jeugdkeeper erbij dan kan die zich gaan voorbereiden om snel de nummer 1 te worden. En meneer Kieft het wordt hoog tijd dat jij eens stopt met onzin uitkramen met je 2 miljoen Je bent en blijft negatief doen over Feyenoord en positief over AJAX terwijl die juist geen keeper kunnen aanschaffen. Voor GTBS zal ik wel weer negatief klinken maar dat maakt me niet veel uit. Ook ik ben meer Feyenoorder dan je denkt en zeg puur de waarheid. Te Kloese kan geen ruggenspraak houden met een coach dat is een passant en als die het niet goed doet sturen ze hem ook weg. Je moet gelijkwaardige hebben om beleid te voeren. Spelers halen waarvan je denkt daar hebben we iets aan zoals nu schijnbaar weer een 15 jarige Mexicaan voor de toekomst en slim kan onze spits hem mooi op sleeptouw nemen.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Het kan ook kort en krachtig 🤣

kib*
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

@Boyke, echte Feyenoorder !

Sticks
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Over Ajax is Kieft ook niet altijd positief. Niet dat dat moet trouwens, het zijn maar analistenmeningen. Overigens is Kieft meer een Psv-er want daar heeft ie langer gespeeld dan bij Ajax.

boyke
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

altijd overal commentaar op dat is de kunst van GTSB

kib*
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Ongelooflijk dit, Bylow als kind van de club wordt zonder slag of stoot uitgewuifd. Bylow is toch een goede keeper ?

Allback
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

8 miljoen? Zo dat is een best hoog bedrag voor een 2e keeper van Feyenoord die ook nog eens blessure gevoelig is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen