Feyenoord en Nottingham bijna akkoord over Giménez: recordsom valt nog hoger uit dan gedacht

26 augustus 2024, 13:36   Bijgewerkt: 26 augustus 2024, 13:48
Foto: © Imago/realtimes

Feyenoord en Nottingham Forest zijn op een haar na akkoord over de transfer van Santiago Giménez, weet 1908.nl te melden. Volgens het doorgaans betrouwbare medium naderen de clubs 'na uitvoerig overleg' een akkoord. De transfer van de Mexicaanse spits levert de Rotterdammers bovendien een recordbedrag op.

Naar verluidt ontvangt Feyenoord een vast bedrag van 33 miljoen euro voor Giménez met daarnaast twee miljoen euro aan bonussen. De Telegraaf wist eerder te melden dat het bod van Nottingham Forest op de Mexicaanse spits 'in werkelijkheid totaal niet in de buurt' kwam van de 33 miljoen euro. Dat lijkt nu dus wel het geval, waardoor Feyenoord zijn medewerking verleent aan de transfer.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Afellay hakt in op Giménez en krijgt publiek van Studio Voetbal aan het lachen

Volgens 1908 leek Nottingham Forest eerst vol in te zetten op Eddie Nketiah van Arsenal, het salaris van de Engelse aanvaller was echter te gortig. Het salaris van Giménez ligt lager en valt wel binnen de proporties van de Premier League-club. Zelf heeft de spits al langere tijd een akkoord met Nottingham Forest.

LEES OOK: Kenneth Perez: 'Feyenoord moet tegen hem zeggen: wil je alsjeblieft vertrekken?'

Het wordt verwacht dat de deal deze week nog wordt afgerond, iets wat ook wel moet aangezien de Engelse transfermarkt aanstaande vrijdagavond sluit. Na het afronden van de transfer van Giménez gaat Feyenoord kijken of het nog de markt opgaat voor een vervanger. 1908 weet dat de Stadionclub een spits op het oog heeft die jonger is dan 21 jaar, maar vooralsnog is Feyenoord niet concreet.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Sjoerd Mossou trekt verhaal van Calvin Stengs in twijfel: ‘Dat is totale bullshit’

Sjoerd Mossou spreekt zich uit over de mislukte transfer van Feyenoord-spelmaker Calvin Stengs naar Charlotte FC.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Benieuwd of ze alles mogen houden. Staat me iets bij dat feyenoord 'maar' 80 of 90% van de transferrechten in handen heeft en zijn oude club de rest.

Hurricane.
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Feyenoord heeft 100 procent van de tranferrechten. De rechten die zijn vorige club had zijn inmiddels al afgekocht.

O.o
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Ik ben blij dat Giminez weggaat, ik heb er naar uit gekeken. Want hij kan steeds minder waard worden nu is nog mooi bedrag en geen eventueel jorgenson 2.0 Als ik nu zie gaar feyenoord een minder seizoen draaien zeker in de champagne legde dat zal zijn prijs ook verder drukken en ook heeft hij vorig jaar was hij een half jaar maar super nu is het nog steeds matig. Laten we die Caranzas een kans geven daar verlies je een stuk inder mee eventueel verdien je er ook aan dan met Gimenez in een neergaande spiraal

kib*
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Leuk voor de Ajacieden, een zorg minder. Ook Timber (de beste speler van Feyenoord) staat op de nominatie om naar Slot te gaan, alleen Ueda, Paixao en Carranza kunnen misschien nog wat voor de aanval betekenen. Feyenoord gaat een copie van Ajax worden toen Tadic, Blind, Martinez, Tagliafico, Alvarez, Jurriën Timber, Haller, Mazraoui, Promes Ajax achter zich lieten.

Kramer
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Als ze maar niet hetzelfde doen en maar lukraak kopen.😅

Goku
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

2 spelers verkocht en we gaan op Ajax lijken? Je zegt het zelf al Ajax verkocht er 9 en het seizoen er nog meer. Vreemde vergelijking...

kib*
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

@goku, rustig maar, nu 1 speler (?) verkocht en Feyenoord blijft in tact, kan zeker nog landskampioen worden en de CL binnen halen. Komt goed.

redknap
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Dit bedrag is Giminez niet waard maar als er club zo gek is het te betalen. Afgelopen seizoen was hij al een stuk minder en de laatste tijd is het ook niks meer. Feyenoord gaat er niks aan missen en hebben weer een hoop geld.

kib*
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Wel lekker dat geld.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

35 incl.bonussen is op dit moment denk ik de juiste prijs om Santi te verkopen. Wel jammer want ik had liever Ueda zien vertrekken en een betere nr.2 halen. Nu op naar een nieuwe nr. 1

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen