‘FC Twente dreigt na Pröpper tweede sterkhouder in korte tijd te verliezen’

10 augustus 2024, 13:25
Foto: © Imago

Sem Steijn kan deze zomer vertrekken bij FC Twente. De aanvallende middenvelder staat namelijk in de belangstelling van het Belgische RSC Anderlecht, zo meldt Het Laatste Nieuws. Voor de Enschedeërs zou het vertrek van Steijn een aderlating zijn.

Volgens de Vlaamse krant is Anderlecht naarstig op zoek naar een aanvallende middenvelder. In een eerder stadium werd onder meer de naam van voormalig Ajacied Christian Eriksen genoemd, maar inmiddels zou Steijn ook op het lijstje zijn verschenen. Naar verluidt houdt de Belgische recordkampioen de situatie rondom de rechtspoot in de gaten. Hij heeft nog een contract voor een jaar in Enschede, met een optie voor nog een seizoen.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Maurice Steijn wordt hartstochtelijk toegezongen op terras in Oostenrijk

De 22-jarige Steijn maakte afgelopen voetbaljaargang grote indruk voor FC Twente. De zoon van voormalig Ajax-trainer Maurice Steijn kwam in alle competities 39 keer binnen de lijnen. Daarin was hij negentien keer trefzeker en leverde hij drie assists af. Dat leverde hem een nominatie voor Eredivisie Speler van het Jaar op.

LEES OOK: Meevaller voor FC Twente: sterspeler Red Bull Salzburg wekenlang uit de running en mist return

Mocht Steijn daadwerkelijk vertrekken bij FC Twente, zou hij de tweede sterkhouder in korte tijd zijn die de nummer drie van afgelopen seizoen achter zich laat. Begin augustus maakte aanvoerder Robin Pröpper na drie seizoenen in de Grolsch Veste de overstap naar het Schotse Rangers FC.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Bizar tafereel bij mogelijke Twente-opponent: VAR dronken en steelt verkeersbord

Een zeer opmerkelijk tafereel rondom de wedstrijd tussen Dinamo Kiev en Rangers FC, twee potentiële tegenstanders van FC Twente.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

redknap
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Ik denk dat hij eerder naar de Bundesliga gaat dan naar België . Stukken interessanter en mooie grote stadions die vol zitten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen