Fabrizio Romano: Feyenoord-ster op verlanglijstje van Engelse Champions League-deelnemer

8 augustus 2024, 10:52
Foto: © Imago

Aston Villa heeft Lutsharel Geertruida toegevoegd aan het verlanglijstje, zo schrijft Fabrizio Romano donderdagochtend op X. De transferspecialist weet dat de ster van Feyenoord fungeert als een potentieel doelwit van de Champions League-deelnemer.

The Villans plaatsten zich afgelopen seizoen voor de groepsfase van de Champions League en willen het miljardenbal dus mogelijk ingaan met Geertruida. Romano weet slechts te melden dat de Nederlander op het lijstje is toegevoegd, er lijkt dus vooralsnog geen sprake te zijn van concrete interesse.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Dit gebaar maakten Milambo en Geertruida na de 3-4 tegen PSV

De Italiaan meldt ook dat Geertruida nog altijd op de radar staat van RB Leipzig. De Duitse club wilde de aanvoerder van Feyenoord vorige zomer al overnemen, maar de transfer ketste uiteindelijk verrassenderwijs af. Mogelijk gaat de ploeg van onder meer Xavi Simons in dezer dagen opnieuw een poging wagen bij Dennis te Kloese en co.

Het is nog maar de vraag of Geertruida aankomend seizoen het shirt van Feyenoord draagt. Het contract van de sterkhouder loopt over tien maanden af, en mocht Feyenoord nog wat willen verdienen aan de verdediger, is dit het moment om geld te vangen. Martijn Krabbendam denkt dat de Rotterdammers zelfs met een bod van tien miljoen euro akkoord zullen gaan.  

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord-fans zingen kwetsend spreekkoor na wissel Noa Lang

Na de wissel van Noa Lang in de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord klonk een kwetsend spreekkoor richting de aanvaller.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

15 tot 20 mil anders lekker 👋👋👋

jurgen😎
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

zou de perfecte club voor die jonge zijn veel speeltijd niet de druk van de grotere clubs . Lekker ballen ontwikkelen om de 4 dagen een wedstrijd. En ze hebben knaken dus gewoon een 18 mil voor hem laten trekken

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

De volgende lijst waar hij op staat. Goed voor de clicks denk ik. Ik wacht wel af of het ook nog echt serieus wordt . Villa wel mooie club om je eerste pl stappen te maken . Verstandige keuze mocht het uberhaupt waar zijn en gebeurd

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen