El Ahmadi lyrisch over ‘brutale en jonge’ Feyenoord-middenvelder: ‘Ik verwacht veel van hem’

8 augustus 2024, 15:37
Foto: © ESPN

Karim El Ahmadi is onder de indruk van de talentvolle middenvelder Gjivai Zechiël, zo laat hij weten bij Voorspellen met Vedetten op ESPN. De voormalig middenvelder en 53-voudig Marokkaans international denkt dat de twintigjarige Rotterdammer dit seizoen nog wel eens definitief door kan breken bij Feyenoord.

“Ik verwacht veel van hem”, begint El Ahmadi “Hij maakte een goede indruk op mij in de Cruijff Schaal. Hij is heel brutaal en jong. Ik heb ook wel het idee dat Priske het ziet zitten in hem. Hij koos in plaats van Milambo voor Zechiël in de basis. Ook de penalty die hij versierde, dat was heel behendig en goed. Hij is een hele brutale jongen.”

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Fabrizio Romano: Feyenoord-ster op verlanglijstje van Engelse Champions League-deelnemer

De talentvolle Zechiël mocht er onder Arne Slot al even aan ruiken in de Eredivisie, maar viel ook op in enkele oefenwedstrijden waarin hij mee mocht doen op. “Daarin maakte hij al een goede indruk op mij”, geeft El Ahmadi toe. “Misschien gaat dit jaar wel zijn doorbraak zijn.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Dit gebaar maakten Milambo en Geertruida na de 3-4 tegen PSV

Feyenoord-talent Antoni Milambo vierde zijn doelpunt tegen PSV met een opvallend handgebaar. Lutsharel Geertruida deed mee.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Veel respect voor king el ahmadi . Maare versierde een strafschop!?. Die jongen gaat boven op zijn voet staan want hij was er door . Zechiel is zeker een goed talent ,maar moet wel leren om vaker te kiezen voor de simpele oplossing . Draait naar mij mening nog te vaak de drukte in .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

hij is snel in zn acties durft de 1 op 1 aan te gaan als die jongen zo blijft doorgaan is ie over 2 jaar denk ik gewoon weg . Speelt echt met lef ik hou daar wel van . hij met stengs achter de spits pffff probleem

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Mee eens

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Zechiël is een prachtige speler om te zien spelen. Heeft lef en is technisch zeer begaafd. Die penalty was overigens zeer terecht en absoluut niet versierd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen