Dit gebaar maakten Milambo en Geertruida na de 3-4 tegen PSV

5 augustus 2024, 07:58   Bijgewerkt: 5 augustus 2024, 08:56
Foto: © ESPN

Antoni Milambo vierde zijn doelpunt tegen PSV met een opvallend handgebaar. Het negentienjarige talent van Feyenoord beeldde een Z uit met zijn vingers, evenals aanvoerder Lutsharel Geertruida. Die Z staat voor Zuid (Rotterdam-Zuid) en tekent volgens De Telegraaf de interne verbondenheid.

Milambo was na een uur in het veld gekomen als vervanger van Gjivai Zechiël en schoot de 3-4 binnen. De Telegraaf is enthousiast over het tweetal en benadrukt dat Feyenoord moet oppassen dat het ‘geen vreemdelingenlegioen’ samenstelt met spelers uit het buitenland. “Gjivai Zechiël en Antoni Milambo maakten tegen PSV duidelijk dat de club met zulke, zelf opgeleide talenten, minstens zoveel (en misschien wel meer) progressie boekt. En in elk geval veel meer waarde creëert op het veld.”

Artikel gaat verder onder video

“Bovendien voelen deze spelers zich helemaal thuis. Wie oplette, zag aanvoerder Geertruida en Milambo samen na een doelpunt het teken van 'Zuid' (Rotterdam-Zuid, waar ze allebei opgroeiden) maken. Het tekent de verbondenheid en uiteindelijk bepaalt dat soort mannen de cultuur en het DNA van de kleedkamer”, stelt de krant.

LEES OOK: Hancko niet blij met uitspraak in podcast van De Telegraaf

Trainer Brian Priske wordt geprezen om zijn keuze om jeugdspelers het vertrouwen te geven. “Een dikke plus krijgt de Deense trainer wel voor het durven opstellen van jeugd. Eerst Gjivai Zechiël centraal op het middenveld, daarna Antoni Milambo.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Perez: 'Hij is het hart van het elftal, onmisbaar voor Feyenoord'

Kenneth Perez is lyrisch over het optreden van een speler van Feyenoord tegen PSV.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Heerlijk

boyke
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Trainer Brian Priske wordt geprezen om zijn keuze om jeugdspelers het vertrouwen te geven. “Een dikke plus krijgt de Deense trainer wel voor het durven opstellen van jeugd. Eerst Gjivai Zechiël centraal op het middenveld, daarna Antoni Milambo.” wat een onzin verhaal . het is toch heel normaal dat de jeugd de kans moet krijgen. Ze zijn er rijp voor of moeten ze soms 30 jaar zijn voor ze een kans krijgen. 2 eigen jeugdspelers waar de kwaliteiten bij uitstralen is wel de toekomst voor Feyenoord. Moet Priske daarom geprezen worden. Ik vind van niet het is heel normaal dat hij dit MOET doen.

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En wie heeft daar dan voor gezorgd?????? Juist ja, onze Arne die hen vorig jaar al vaker liet proeven aan het eerste

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen