'Giménez verkoopt nee aan Forest en blijft bij Feyenoord'

26 augustus 2024, 17:31   Bijgewerkt: 26 augustus 2024, 17:56
Foto: © Imago/realtimes

Santiago Giménez zal niet naar Nottingham Forest verkassen, zo weet Daniel Reyes. De Mexicaanse sportjournalist heeft vaak de juiste informatie over Mexicaanse voetballers, waardoor het er zeer op lijkt dat Giménez bij Feyenoord zal blijven. Ook Dennis van Eersel, sportverslaggever van RTV Rijnmond, bevestigt dit nieuws.

Volgens Reyes, journalist van Claro Sports, was het aanbod van de Premier League-club erg goed, maar heeft de spits toch besloten om niet naar Forest te verkassen. Zijn zaakwaarnemer zou die beslissing ook al aan de Engelse club hebben medegedeeld.

Artikel gaat verder onder video

Giménez zou voor zo'n 33 miljoen euro de overstap kunnen maken naar Forest en had daarmee de duurste verkoop uit de geschiedenis van Feyenoord kunnen worden. De deal was op maandag ook bijna rond. Lang wilde de Mexicaanse spits wel naar Engeland, maar nu zou Giménez zich willen focussen op het seizoen met Feyenoord, om met die club successen te behalen.

Dat is een opsteker voor Feyenoord, dat erg wisselvallig aan het seizoen is begonnen. Na het winnen van de Johan Cruijff Schaal (4-4 tegen PSV, w.n.s), waarin Giménez twee keer scoorde en een assist gaf, speelde de ploeg van Brian Priske twee keer gelijk in drie competitiewedstrijden. Thuis tegen Willem II en uit bij Sparta Rotterdam stond er na negentig minuten een 1-1 stand op het bord. De cijfers van de Mexicaanse spits zelf zijn verder wel prima te noemen: in drie Eredivisieduels scoorde hij twee keer en gaf hij een assist. Vorig seizoen scoorde hij 23 keer en gaf hij zes beslissende passes in dertig competitiewedstrijden.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    37
    + 1
avatar

Elke keer toch weer bizar hoeveel tegenstrijdige berichten er over hetzelfde onderwerp in de media verschijnen 😂 Gaat er toch iets mis bij die bronnen...

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    44
    + 1
avatar

Ik ben bang dat dit een Jorgensen-verhaal wordt

Kramer
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Tja als meneer het op zijn heupen heeft dan is dit top nieuws voor Feyenoord. We gaan het meemaken, bedrag was wel mooi.

Goku
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Klopt mooi bedrag maar het contract werkt 2 kanten op. Laat hem maar lekker blijven en zondag tegen Ajax er een stuk of 3 erin knallen 😉

jurgen😎
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

@kramer ik hoorde dat ie eerst weer een hattrick wilt maken volgende week en daarna pas wilt vertrekken.

0laf
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Toch brengt hij al te lang te weinig. Dat hij tegen Zwolle de 1-4 en 1-5 maakt, is voor zijn statistieken leuk. Liever had ik hem tegen Willem II en/of Sparta zien scoren.

Kramer
Link gekopieerd!
    36
    + 1
avatar

Zondag zal niet doorgaan helaas

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Kramer met onze burger vader weet je het anders nooit . Verder kiest santi denk ik eieren voor zijn geld . Hij had dit al besloten maar toen kwam forest weer . Die wil gewoon niet dat degradatievoetbal spelen . En nu nog verkassen is ook niet optimaal Geloof in zichzelf dat er bij doelpunten in de cl betere clubs .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

@gtsb of nottingham komt nog een keer met een alles of niets poging en zegt 37 miljoen en 6.5 miljoen salaris......

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ik zou het doen jurgen ,maar als santi niet wil . Kun je hem niet dwingen

Erik45
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Santiago Giménez is de slimste van het hele stel. Hij zal niet voor een hongerloontje bij Feyenoord op de loonlijst staan en is verzekerd van spelen in de Champions League. Wordt je het aanbod gedaan om Rotterdam te verruilen voor de negorij van Nottingham. Voor een paar tientjes meer per maand je de ballen uit de broek lopen tegen degradatie terwijl je in je vrije tijd goed op moet passen voor Robin Hood die zo maar een gat kan schieten in je Dino outfit. Kortom, ik ben blij met een langer verblijf van de Tequila Wonderboy!

LCA
Link gekopieerd!
    31
    + 1
avatar

Paar tientjes? Maak daar maar gerust roodjes van. Volgens mij gokt/hoopt hij op een grotere club.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    39
    + 1
avatar

34.000 per week in Rotterdam en als de geruchten kloppen zou hij 5 miljoen pond per jaar daar verdienen en dat is 5.91miljoen delen door 52 is een weeksalaris van 113.000 dus hij zou ruim 3x meer kunnen verdienen daar aan de andere kant van het plasje water

Erik45
Link gekopieerd!
    32
    + 1
avatar

Beste LCA en Ajeto! Allereerst dank voor het wiskundig onderricht. Zonder jullie had ik nooit begrepen dat het netto inkomen van de familie Giménez er zó op vooruit zou zijn gaan. Je leest amper iets over de verdiensten in de Premier League. Over lezen gesproken. Alvorens te reageren op een grappig bedoeld berichtje van mij is het wellicht verstandig om de Dikke van Dale (dat is een dik boek met heel veel woordjes en hun betekenissen) er eens op na te slaan. Onder de letter "H" vind je dan "Hyperbool". Een opzettelijke overdrijving.

Goku
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

😂😂

Ajeto!
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Zet dat er de volgende keer dan bij. Het is zo lastig om een inschatting te maken als u uw gezicht zo strak in de plooi weet te houden

LCA
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

oh ik vond uw stukje ook zeer vermakelijk, vandaar dat ik ook reageer. Beetje jammer dat u vervolgens de wijsbegeerte uit gaat hangen en en passant met dure woorden gaat strooien terwijl u naar een woordenboek verwijst... pure armoede, net zoals dat hongerloon van die voetballer waar het initieel over ging.

Brigges
Link gekopieerd!
    44
    + 1
avatar

Haha, wat een over het paard getild ventje is dat. Die komt nooit meer ergens beter terecht, want zo goed is hij niet, ja alleen in de Nederlandse Mickey Mouse competitie misschien

kib*
Link gekopieerd!
    29
    + 1
avatar

Goed bericht voor Feyenoord, hopelijk ook voor het vervolg, want als het minder wordt met Feyenoord en Gimenez dan kan hij minder waard worden. Leuk om hem tegen Ajax te zien ballen, wel tegen een ander Ajax. Er wordt hier verwacht dat hij zo maar een hattrick kan scoren, maar Ajax heeft wel meer scorend vermogen en creativiteit in de ploeg gekregen en daar zal Feyenoord ook rekening moeten houden. Feyenoord moet en Ajax gaat proberen de boel te verstoren. Leuk.

RWBY
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ik ben niet met je eens. "want als het minder wordt met Feyenoord en Gimenez dan kan hij minder waard worden.'' Op basis waarvan? "Ajax heeft wel meer scorend vermogen en creativiteit" Oh ja, dat heb ik mooi gezien tegen Heerenveen en NAC, geweldig!

kib*
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

@RWBY, Ajax won wel van Heerenveen, verloor van NAC omdat NAC uitgekookter en beter dan Ajax was, maar Feyenoord op oorlog sterkte kon in de Kuip niet eens meer dan 1 doelpunt tegen Willem2 scoren en wederom thuis in Rotterdam-West had Feyenoord op oorlog sterkte gezwijnd tegen Sparta. Als Lauritsen zijn GPS goed had afgesteld werd het 2-0 of 2-1. Feyenoord heeft grote ambities dus Feyenoord moet!!! van Ajax winnen, Ajax gaat dit seizoen niet voor de titel, maar misschien 2e plek of 3e. Feyenoord wil toch wel weer 2e worden, maar met een Twente, AZ, Utrecht, PSV zal het niet zo maar gebeuren verwacht ik. Feyenoord moet ook nog uit spelen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen